Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των νέων σειρών εκτυπωτών ML-3310 και ML-3710.


Samsung ML3310ND

Samsung ML3310ND

Οι νέες σειρές ML-3310/3710 εξασφαλίζουν μειωμένη συχνότητα επιπλοκών τροφοδότησης χαρτιού, οδηγώντας σε μια πιο αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Χάρη στον 600MHz διπύρηνο επεξεργαστή τους, η σειρά εκτυπωτών ML-3710 σημειώνει υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς εκτυπωτές. Ο συνδυασμός υψηλών ταχυτήτων εκτύπωσης (έως και 31ppm για τη σειρά ML-3310 και 35ppm για τη σειρά ML-3710, για Α4 χαρτί) και ο καινοτόμος μηχανισμός για την αποφυγή εμπλοκής χαρτιού, καθιστούν τους νέους εκτυπωτές την ιδανική λύση για ένα απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον.


Ιδιαίτερα φιλικοί προς το περιβάλλον, οι νέοι εκτυπωτές των σειρών ML-3310 και ML-3710 είναι σχεδόν αθόρυβοι (μόλις 52 decibels). Διαθέτουν λειτουργία Eco, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας και τόνερ, με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου. Επιπλέον, στη σειρά ML-3710 θα υπάρχει και μοντέλο με δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης.


Samsung ML3710ND

Samsung ML3710ND

Με εξαιρετική αναλογία απόδοσης-τιμής, η σειρά ML-3710 προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης πολλαπλών εγγράφων εύκολα και οικονομικά με τα επιπλέον τόνερ υψηλής απόδοσης. Τα εν λόγω τόνερ, που εκτυπώνουν έως και 5.000 σελίδες για το Samsung ML-3310 και 10.000 σελίδες για το ML-3710, παρέχουν χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι εκτυπωτές παρέχουν μία σειρά από εύχρηστες εφαρμογές για αυξημένη εργονομία. Με το AnyWeb Print λογισμικό της Samsung οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν περιεχόμενο από σελίδες του διαδικτύου, να το μεταφέρουν σε μία νέα σελίδα του υπολογιστή τους και στη συνέχεια να το αποθηκεύσουν ή να το εκτυπώσουν. Με τη βοήθεια του AnyWeb Print τυπώνεται μόνο η εκάστοτε πληροφορία ή το περιεχόμενο του διαδικτύου που χρειάζονται, χωρίς να καταναλώνονται χρόνος εργασίας και αναλώσιμα.


Ακόμα, το λογισμικό SyncThru™ Admin 5 δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης, διαχείρισης και ελέγχου όλων των ψηφιακών εκτυπωτών που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο, επιτρέποντας τις εξ αποστάσεως ρυθμίσεις των εκτελούμενων εργασιών. Η λειτουργία του Easy Print Manager επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο μενού και τις ρυθμίσεις εκτύπωσης, ενώ το λογισμικό Samsung Universal Print Driver διευκολύνει τη γρήγορη και εύκολη χρήση όλων των εγκατεστημένων στο δίκτυο εκτυπωτών, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση προγράμματος (driver) για κάθε εκτυπωτή ξεχωριστά.