Επιπλέον 10% έκπτωση για την αγορά MacBook στους δικαιούχους της δράσης “Δες την Ψηφιακά”.

Η εταιρεία Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι ειδικά για τους δικαιούχους της δράσης “Δες την Ψηφιακά” οι φορητοί υπολογιστές της Apple προσφέρονται με επιπλέον 10% έκπτωση στην προτεινόμενη λιανική τιμή μέσω των συνεργαζόμενων Apple Authorised Retailers, E-shop, Fnac, Media Markt, Multirama, Πλαίσιο καθώς και των Apple Authorised Resellers της , Elite Computer Systems & Document S.A.
Έτσι, ο κάθε δικαιούχος της δράσης “Δες την ψηφιακά” μπορεί να αποκτήσει το μοντέρνο MacBook ή των υψηλών επιδόσεων MacBook Pro ή το υπερφορητό MacBook Air σε μοναδικές τιμές. Οι φορητοί υπολογιστές της Apple ξεχωρίζουν για την πανέμορφη σχεδίασή τους καθώς και για τις μοναδικές τους επιδόσεις.

Όλοι, δε, οι υπολογιστές της Apple περιλαμβάνουν δωρεάν τη σουίτα προγραμμάτων iLife που προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται κανείς για να απολαμβάνει τις ψηφιακές του φωτογραφίες, να δημιουργεί ταινίες, μουσική και web sites. Η σουίτα iLife διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά για αρχειοθέτηση, οργάνωση και παρουσίαση φωτογραφιών (με το iPhoto), δημιουργία και επεξεργασία ταινιών και δημιουργία DVD (με το iMovie και το iDVD), δημιουργία web sites (με το iWeb), ακόμα και για σύνθεση μουσικής (με το GarageBand). Η σουίτα iLife αποτέλει την έξυπνη λύση της Apple για να οργανώνει κανείς άψογα την ψηφιακή του ζωή. Τώρα οι δικαιούχοι της δράσης “Δες την ψηφιακά” που επιχορηγούνται από την Κυβέρνηση με το 80% της αξίας του φορητού τους υπολογιστή και με την επιπλέον έκπτωση 10% μπορούν να αποκτήσουν έναν πρωτοποριακό, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλού σχεδιασμού ηλεκτρονικό υπολογιστή της Apple, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Οκτωβρίου 2008.
Επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η Rainbow ΑΕ (Πληροφορίες: τηλ.: 210-9012892, fax: 210-9012540, http://www.rainbow.gr)