Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη στην ιστορία της εταιρείας ανανέωση της σειράς επιχειρησιακών συστημάτων.


Dell Latitude E6520

Dell Latitude E6520

Πρόσθετα πλάνα περιλαμβάνουν μια επέκταση στην υφιστάμενη σειρά tablet με ένα μοντέλο οθόνης 10 ιντσών που βασίζεται στα Windows 7 και το οποίο αναμένεται αργότερα εντός του έτους, ενώ οι νέες υπηρεσίες Dell βοηθούν τους πελάτες να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν αποδοτικά τις εταιρικές συσκευές τους.


Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του αναπτυσσόμενου ανθρώπινου δυναμικού που απαιτεί πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε σε εταιρικές εφαρμογές και δεδομένα, η Dell ανακοίνωσε σε μια από τις μεγαλύτερες, σε εύρος προϊόντων, παρουσιάσεις στην ιστορία της εταιρείας, 24 νέες λύσεις επιχειρησιακών συστημάτων, τμήμα των 39 νέων λύσεων που ανακοινώνονται φέτος. Οι λύσεις περιλαμβάνουν φορητούς υπολογιστές, tablet, επιτραπέζια συστήματα και σταθμούς εργασίας.


Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν τους φορητούς Latitude E5420, E5520, E6220, E6320, E6420, E6520, E6420 ATG και το XT3 tablet τύπου convertible. Ακόμα, η Dell παρουσιάζει τους επιτραπέζιους υπολογιστές Dell OptiPlex 990, 790, 390 καθώς και μια All-in-One λύση Μικρού Μεγέθους (Small Form Factor) στη σειρά OptiPlex. Επίσης ανακοίνωσε τον επιτραπέζιο σταθμό εργασίας Dell Precision T1600 και τους φορητούς σταθμούς εργασίας Dell Precision M6600 και M4600.


Επίσης, η Dell σχεδιάζει την επέκταση της υφιστάμενης σειράς των tablet με μια συσκευή για επιχειρησιακή χρήση με οθόνη 10 ιντσών βασισμένη στα Windows 7, η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα εντός του έτους. Το επερχόμενο tablet έχει σχεδιαστεί για τελικούς χρήστες που απαιτούν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις μετακινήσεις τους και παραγωγικότητα, αλλά και για οργανισμούς IT που απαιτούν έλεγχο, ασφάλεια, δυνατότητα διαχείρισης και ενοποίησης με τις υπάρχουσες υποδομές τους. Το tablet της Dell θα ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό που μετακινείται περισσότερο, προσφέροντας στους χρήστες τις επιχειρησιακές εφαρμογές και τα εταιρικά δεδομένα που χρειάζονται, ενώ θα ικανοποιεί τις ανάγκες συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις των τμημάτων ΙΤ.


Οικογένεια Dell Latitude E
Η οικογένεια των Latitude E ανανεώθηκε με τα μοντέλα Latitude E5420, E5520, E6520, E6420, E6320, E6220 και E6420 ATG, καθώς και το Latitude XT3 convertible tablet. Η νέα οικογένεια Latitude περιλαμβάνει περισσότερες από 100 σχεδιαστικές βελτιώσεις και μια σειρά χαρακτηριστικών για να καλύψει τις νεότερες ανάγκες των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αυξανόμενης ζήτησης για ασφάλεια και δυνατότητα διαχείρισης. Οι νέες προσθήκες στην οικογένεια των Dell Latitude υποστηρίζουν μια σειρά από ανάγκες χρήσης:
– Οι Latitude E5420 και E5520 είναι ιδανικοί για επαγγελματίες
που αναζητούν έναν υπολογιστή χαμηλού προϋπολογισμού που συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα εν κινήσει και πλήρη επαγγελματική λειτουργικότητα.
– Οι Latitude E6220, E6320, E6420, E6520 και E6420 ATG έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις πιο απαιτητικές συνθήκες, με περίβλημα Tri-Metal™ που έχει δοκιμαστεί κατά τα πρότυπα MIL-STD και ιδιαίτερα ανθεκτικές οθόνες.


Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Latitude προσφέρουν τα παρακάτω:
– Νέα σχεδίαση
– Αυξημένη ασφάλεια
– Προγραμματισμένη υποστήριξη για προ-ενσωματωμένη εγκατάσταση Citrix και VMware client για remote desktop
– Κοινά χαρακτηριστικά για 26 μοντέλα – 1 dock, μπαταρία, keyboard footprint
– Επεξεργαστές Intel® Core™ δεύτερης γενιάς, νέα συστήματα γραφικών και μνήμη


Dell OptiPlex

Dell OptiPlex

Οικογένεια Dell OptiPlex
Σχεδιασμένοι ως οι πιο ασφαλείς, ευέλικτοι και με δυνατότητες διαχείρισης υπολογιστές γραφείου, η οικογένεια OptiPlex παρέχει καθημερινή παραγωγικότητα σε κρίσιμες επιχειρηματικές εργασίες. Η νέα οικογένεια περιλαμβάνει τα μοντέλα OptiPlex 990, 790 και 390 και προσφέρει τα εξής:
– Κοινή, σταθερή εικόνα λογισμικού συστήματος (software image) για όλα τα chassis – πρόσβαση χωρίς εργαλεία στo εσωτερικό του συστήματος
– Μικρού μεγέθους περίβλημα και περισσότερες επιλογές chassis
– Σχεδίαση για συμβατότητα με σχεδίαση για επιλογές desktop virtualization
– Νέα τεχνολογία επεξεργαστών Intel® vPro™, νέα συστήματα γραφικών και μνήμη


Οικογένεια Dell Precision

Dell Precision T1600

Dell Precision T1600

Τα συστήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματίες χρήστες που εργάζονται σε εφαρμογές με απαιτήσεις σε γραφικά και υπολογιστική ισχύ, για μηχανικούς στους τομείς σχεδιασμού και ανάλυσης, στην επιστημονική έρευνα, τη δημιουργία ειδικών εφέ, τα κινούμενα σχέδια, την ψηφιακή απεικόνιση, στον επαγγελματικό ήχο και τα οικονομικά / χρηματοοικονομικά μοντέλα.


Η Dell ανακοίνωσε το σταθμό εργασίας Dell Precision T1600, με τα εξής χαρακτηριστικά:
– Εισαγωγικού επιπέδου σταθμός εργασίας, με μια υποδοχή επεξεργαστή σχεδιασμένος για 2D και εισαγωγικές 3D εφαρμογές
– ISV πιστοποίηση για το AutoCAD, Pro / Engineer και άλλες εφαρμογές λογισμικού
– Επεξεργαστές Intel® Core™ δεύτερης γενιάς και Xeon™, Intel HD ή πρόσθετη κάρτα γραφικών από την AMD και την NVIDIA
– Chassis ιδανικού μεγέθους με πρόσβαση χωρίς εργαλεία


Επίσης, ανακοίνωσε τους φορητούς σταθμούς εργασίας Dell Precision M6600 και M4600 που έχουν σχεδιαστεί για χρήστες που χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ, εξαιρετική σχεδίαση και χρηστικότητα, παγκόσμιας κλάσης κλιμακούμενη απόδοση και πιστοποιημένη λειτουργικότητα.


Dell Management Solutions

Dell Precision M6600

Dell Precision M6600

Για να βοηθήσει τις εταιρείες να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν γρήγορα νέες υπολογιστικές λύσεις, οι συσκευές Dell KACE αυτοματοποιούν τις χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες IT από την αρχική εγκατάσταση υπολογιστών μέχρι τη συνεχή διαχείριση και την απόσυρση. Παρέχοντας διαδικασίες απογραφής λογισμικού και υλικού, διανομής λογισμικού και διαχείρισης διορθωτικών πακέτων καθώς και τη δημιουργία εικόνων λογισμικού λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών, οι συσκευές Dell KACE παρέχουν εύκολη στην χρήση, ολοκληρωτική διαχείριση για τοπικά και απομακρυσμένα συστήματα.


Υπηρεσίες Dell
Η Dell παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες να αυτοματοποιήσουν την εγκατάσταση και τη διαχείριση των εταιρικών φορητών υπολογιστών, των φορητών συσκευών και των επιτραπέζιων υπολογιστών, καθώς και την δυνατότητα να βοηθήσουν την ασφαλή απόρριψη απαρχαιωμένων ή αποσυρμένων μονάδων.