Τρία νέα συστήματα Home Cinema που προσφέρουν συμβατότητα 3D και ενσωματωμένο ραδιοενισχυτή παρουσίασε η Pioneer.


Pioneer htp 710

Pioneer htp 710

Η νέα σειρά αποτελείται από το HTP-710 5.1 καναλιών, το HTP-SB510 3.1 και HTP-FS510 2.1 καναλιών, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στην εξαιρετικά κομψή σχεδίασή τους υποσχόμενα ανεπανάληπτες στιγμές ψυχαγωγίας. Τα νέα συστήματα ακολουθούν την τεχνολογία κατά πόδας και περιλαμβάνουν δυνατότητα χειρισμού βίντεο 3D μέσω καλωδίου HDMI προσφέροντας εντυπωσιακό ήχο και εικόνα.


Η σειρά προϊόντων HTP της Pioneer όμως δεν αποτελεί ιδανική λύση μόνο για την οικιακή σας διασκέδαση αλλά και την καλύτερη πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, καθώς όλα της τα μοντέλα διατίθενται σε στιλπνό μαύρο χρώμα, αποπνέοντας έτσι μια minimal αίσθηση. Κάθε σύστημα αποτελείται από κύρια μονάδα subwoofer, με ενσωματωμένο δέκτη οικιακού κινηματογράφου πολλαπλών δυνατοτήτων και προσφέρουν δυνατότητα επιλογής από τρεις διαμορφώσεις ηχείων.


Όλα τα συστήματα της σειράς, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, ξεχωρίζουν και για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους: περιλαμβάνουν τρεις εισόδους HDMI που υποστηρίζουν την τελευταία προδιαγραφή (v1.4a) για υποστήριξη τρισδιάστατου βίντεο, ενώ επιτρέπουν την επεξεργασία ήχου HD και συνδυάζουν την ψηφιακή μεταφορά τόσο βίντεο όσο και ήχου HD σε επίπεδη οθόνη τηλεόρασης, μέσω ενός μόνο καλωδίου HDMI.


Pioneer htp sb510

Pioneer htp sb510

Οι ενσωματωμένοι αποκωδικοποιητές για τις πλέον προηγμένες μορφές ήχου υψηλής ευκρίνειας, όπως Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, επιτρέπουν τη δημιουργία εξαίρετης ηχητικής σκηνής με εντυπωσιακό βάθος και πλούσια χαρακτηριστικά. Το σύστημα βαθμονόμησης Multi Channel Acoustic Calibration (MCACC) που διαθέτουν, εκτελεί μετρήσεις ηχητικού πεδίου και δημιουργεί το ιδανικό ακουστικό περιβάλλον για το σπίτι.


Παράλληλα, για μια μοναδική εμπειρία από συσκευές iPhone ή iPod, χωρίς την ανάγκη χρήσης σταθμού υποδοχής, τα τρία συστήματα διαθέτουν ειδικό καλώδιο που παρέχει πλήρη σύνδεση βίντεο και ψηφιακού ήχου. Η ψηφιακή σύνδεση USB για iPhone ή iPod επιτρέπει την εξάλειψη των ενδιάμεσων βημάτων μετατροπής σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό και εγγυάται την πλέον καθαρή ποιότητα ψηφιακού ήχου. Τα νέα συστήματα της σειράς ΗΤΡ συνοδεύονται από ένα ευέλικτο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα προγραμματισμού, που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο και άλλων συσκευών της Pioneer.


Pioneer htp fs510

Pioneer htp fs510

Η Pioneer έχει δημιουργήσει τη νέα σειρά με κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε χρήστη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να διαμορφώσει το χώρο του. Έτσι, η Pioneer προτείνει:
HTP-710 5.1 καναλιών – με τέσσερα κομψά ηχεία μεγάλου ύψους και ένα κεντρικό, που διασφαλίζει αναπαραγωγή ήχου κορυφαίας ποιότητας για τον απαιτητικό χρήστη. Με μέγιστη απόδοση 100W x 6, συμπεριλαμβανομένου του subwoofer, το ΗΤΡ-710 αποτελεί την ιδανικότερη λύση για χρήστες με …υψηλές απαιτήσεις.
HTP-SB510 3.1 καναλιών – Το σύστημα HTP-SB510 διαθέτει ηχείο τύπου Sound bar κομψής σχεδίασης και αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα της επίπεδης τηλεόρασής σας. Το σύστημα προσφέρει ήχο surround 3.1 καναλιών, με απόδοση 4 x 100W, συμπεριλαμβανομένου του subwoofer. Με την προσθήκη των προαιρετικών ηχείων S-SB5R μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικό ήχο surround 5.1 καναλιών.
HTP-FS510 2.1 καναλιών – Το HTP-FS510 είναι ιδανικό για καταναλωτές που επιθυμούν να απολαμβάνουν ήχο surround από ηχεία που μπορούν και συνδυάζονται αρμονικά με την επίπεδη τηλεόρασή τους. Αποτελείται από δύο λεπτά μπροστινά ηχεία ρυθμιζόμενου ύψους για ήχο 2.1 καναλιών και απόδοσης 3 x 100W, συμπεριλαμβανομένου του subwoofer. Για πραγματικό ήχο surround 5.1 καναλιών μπορείτε να προσθέσετε τα προαιρετικά ηχεία S-SWR5CR.