Λάβετε μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό του Resistance και εμφανιστείτε ως επιζήσαντες στο Resistance 3 για PS3

Κερδίστε την αθανασία στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς υποβάλλεστε σε σάρωση κεφαλής 3D στο ηλιόλουστο Σαν Ντιέγκο! Γνωρίστε την ομάδα της Insomniac και φέρτε έναν φίλο μαζί σας!

resistance3Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) προσφέρει στους ανά τον κόσμο λάτρεις του PlayStation την ευκαιρία να κερδίσουν την αθανασία στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών χάρη σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2011, το Resistance®3 για PlayStation®3 (PS3). Μέσω ενός μοναδικού διαγωνισμού, που θα ξεκινήσει στις 08/02/11, δύο τυχεροί νικητές θα εμφανιστούν στο παιχνίδι ως επιζήσαντες στην επική μάχη της ανθρωπότητας εναντίον των Chimera, ενώ η εισβολή στη ρημαγμένη από τον πόλεμο Γη συνεχίζεται.

Όχι μόνο θα γίνετε κομμάτι του θρυλικού παιχνιδιού, αλλά, επιπλέον, θα κερδίσετε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου θα περάσετε μια μέρα με την ομάδα ανάπτυξης του Resistance 3.  Ετοιμαστείτε για τις κάμερες, καθώς θα υποβληθείτε σε πλήρη σάρωση κεφαλής 3D, πράγμα που σημαίνει ότι όλα σας τα χαρακτηριστικά θα αποτυπωθούν και θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα της Insomniac για τη δημιουργία του ταλαιπωρημένου από τις μάχες ψηφιακού σωσία σας.

Μόλις ο προσωπικός σας χαρακτήρας επιζήσαντα τελειοποιηθεί και αποτυπωθεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Resistance 3 και να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι πριν από οποιονδήποτε άλλο.  Όχι μόνο θα κατακτήσετε μια θέση στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, αλλά και η δημοτικότητά σας θα εκτοξευτεί στα ύψη καθώς μπορείτε να πάρετε μαζί ένα φίλο σας στην Καλιφόρνια.

Για να διεκδικήσετε το έπαθλο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/resistance3competition και στείλτε μια φωτογραφία σας στην οποία θα φαίνεστε σαν να έχετε συμμετάσχει σε μια μάχη σε στυλ Resistance ή σαν να έχετε μόλις καταφέρει να βγείτε ζωντανοί από μια τέτοια μάχη! Όσο πιο περίτεχνα στημένη η φωτογραφία σας, τόσο το καλύτερο!  Επίσης, θα πρέπει να μας πείτε γιατί πιστεύετε ότι αξίζετε να είστε ένας από τους επιζήσαντες του Resistance.  Δέκα επιλεγμένοι φιναλίστ θα δουν τις συμμετοχές τους να παρουσιάζονται σε όλη την Ευρώπη μέσω του PlayStation Blog, ενώ στη συνέχεια η Insomniac Games θα επιλέξει τους δύο νικητές. Θα πρέπει όμως να βιαστείτε, καθώς ο διαγωνισμός λήγει στις 08/03/11. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/resistance3competition.

Γίνετε μέλος της αντίστασης με έναν νέο ήρωα, τον Joseph Capelli, και ακολουθήστε τον στην πορεία του καθώς αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια ερημωμένη και ζοφερή Γη, κατεστραμμένη από την εισβολή των Chimera, με την κυκλοφορία του Resistance 3 αργότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/.