Ακόμα περισσότερα προνόμια για χρήση ΑDSM internet από φοιτητές, κατόχους της διεθνούς φοιτητικής ταυτότητας ISIC.

Wind ADSMΤα προνόμια του Φοιτητικού Internet –Student Data απολαμβάνουν από σήμερα οι φοιτητές που είναι κάτοχοι, μέλη της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC αλλά και οι κάτοχοι της Διεθνούς Ταυτότητας Καθηγητών ITIC. Μετά την έναρξη της συνεργασίαs της WIND με την ISIChellas, η εταιρεία προσφέρει τα προνόμια του Φοιτητικού Internet – Student Data – που μέχρι σήμερα απευθυνόταν αποκλειστικά στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «ΔΙΟΔΟΣ»- σε όλους τους κατόχους των καρτών ISIC.

Αναλυτικότερα, το Οικονομικό Πρόγραμμα Student Data περιλαμβάνει:

Μηνιαίο Πάγιο

28 €

Δωρεάν όγκος ανά μήνα 08:00 πμ – 20:00 μμ 20:00 μμ – 08:00 πμ
3 GB Απεριόριστος1
Επιπλέον χρέωση ανά MB 0,02 €

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%

Η παροχή Φοιτητικού Internet ισχύει με χρήση πιστωτικής κάρτας & επίδειξη σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND μίας εκ των παρακάτω καρτών ISIC:

  • Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας (ISIC)
  • Διεθνούς Ταυτότητα; Καθηγητών (IΤIC)
  • Κάρτα Προσωπικού της ISIChellas (STAFF)

Μετά τη λήξη της φοιτητικής ιδιότητας, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την υπηρεσία, η οποία μετατρέπεται σε κάποιο από τα υπάρχοντα προγράμματα χρήσης ADSM.

Η χρέωση θα εξακολουθήσει να γίνεται ανά ΚΒ. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για χρήση εντός Ελλάδος. Για χρήση στο εξωτερικό ισχύουν χρεώσεις περιαγωγής όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα της WIND www.wind.com.gr

1 Μέγιστη μηνιαία χρήση 30GB για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας.

2 Μέγιστη ημερήσια χρήση 1GB για αποφυγή κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που κάποιος υπερβεί τα παραπάνω όρια, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις αντίστοιχες υπηρεσίες χωρίς καμία προειδοποίηση