Η Barco επέλεξε ATI FirePro professional graphics με τεχνολογία AMD Eyefinity.


ATI fireproΗ εταιρεία Barco, μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη λύσεων φωτορεαλιστικής αναπαράστασης (visualization), επέλεξε τις ATI FirePro™ 3D Professional Graphics, για να συμπεριληφθούν στη σειρά προϊόντων της MXRT display controller, που χρησιμοποιούνται σε απαιτητικές εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης. Τα επαγγελματικά γραφικά ATI FirePro, σε συνδυασμό με την τεχνολογία πολλαπλών οθονών AMD Eyefinity, παρέχουν αυξημένη οπτική ποιότητα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημών υγείας, συμπεριλαμβανομένων της ακτινολογίας, της γυναικολογίας και της χειρουργικής, βοηθώντας τους γιατρούς να λαμβάνουν πιο σωστές ιατρικές διαγνώσεις.


Η εκτεταμένη γκάμα των υψηλής ακρίβειας συστημάτων display της Barco, συμπεριλαμβανομένων των MXRT-5400 και MXRT-7400, βοηθά τους ακτινολόγους γιατρούς να εντοπίζουν πιο εύκολα ένα ευρύτερο πεδίο λεπτομερειών στις εξετάσεις του ασθενούς, με αποτέλεσμα την αύξηση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας των διαγνώσεων.


Οι επαγγελματικές κάρτες γραφικών ATI FirePro 3D είναι άμεσα διαθέσιμες με τις σειρές Barco MXRT-5400 και MXRT-7400 display controllers, για διεύρυνση της οπτικής απεικόνισης και των επιδόσεων στον ιατρικό τομέα.