Η Itway Hellas είναι ο νέος διανομέας της Check Point Software Technologies για την Ελλάδα και την Κύπρο.


itway hellasΕνισχύοντας περαιτέρω την υποστήριξη προς τους πελάτες της και την παρουσία της στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, η Check Point Software όρισε την Itway Hellas ως το νέο διανομέα για την περιοχή, επεκτείνοντας τις υπάρχουσες συμφωνίες διανομής με τον διεθνή όμιλο Itway VAD για την Ιταλία, τη Γαλλία και την Τουρκία. Η Itway Hellas θα λειτουργεί βάσει ενός μοντέλου δύο επιπέδων, σύμφωνα με το οποίο ο διανομέας θα πωλεί προϊόντα και υπηρεσίες στους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές και εμπορικούς συνεργάτες της Check Point στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Η Itway Hellas θα συνεργαστεί με επιλεγμένους μεταπωλητές και εμπορικούς συνεργάτες, ώστε να παρέχει στους τοπικούς πελάτες την κορυφαία τεχνολογία της Check Point και ολοκληρωμένες, εύχρηστες και αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας. Ο Όμιλος Itway διαθέτει αξιοσημείωτη παρουσία στον τομέα της διανομής προστιθέμενης αξίας, με εκτεταμένη εμπειρία στη διανομή τεχνολογιών ασφαλείας, συμμόρφωσης και Virtualisation. Η εταιρεία προσφέρει στην Check Point μια ανεκτίμητη γνώση για την αγορά της Νότιας Ευρώπης.


Η Check Point διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων λύσεων που παρέχει ασφάλεια στο διαδίκτυο και προστατεύει τις επιχειρήσεις από κάθε είδους απειλές ασφαλείας και από την απώλεια ιδιωτικών και εμπιστευτικών δεδομένων.


Από τα πρώτα της βήματα στην αγορά της ασφάλειας , το 1993, η Check Point έχει αναδειχθεί σε πρωτοπόρο στην τεχνολογία ασφάλειας IT, με καινοτόμες ιδέες όπως η αρχιτεκτονική Software Blade Architecture™, αλλά και σε εμπορικό επίπεδο, παρέχοντας στους συνεργάτες των καναλιών της τα κατάλληλα εργαλεία για την επίτευξη νέων έργων, κερδοφορίας και εγγυημένης ικανοποίησης των πελατών.