Η Info-Quest ξεκίνησε την τεχνική υποστήριξη και πώληση ανταλλακτικών προϊόντων της EPSON, σε συνέχεια της συνεργασίας προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων του οίκου από το 2003 στην ελληνική αγορά.

Η EPSON, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά ψηφιακής εικόνας και προϊόντων εκτύπωσης, scanning και προβολής, πρωτοστατεί επί σειρά ετών στην παγκόσμια αγορά με ιδιαίτερες διακρίσεις για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Η Info-Quest, διαθέτει το πλέον οργανωμένο Τεχνικό Τμήμα στην Ελλάδα, στοιχείο που διασφαλίζει την άρτια Τεχνική Υποστήριξη και των προϊόντων EPSON. Ο τρόπος υλοποίησης της Τεχνικής υποστήριξης και κάλυψης της εγγύησης θα διεκπεραιώνεται ανάλογα με το συνοδευτικό έντυπο εγγύησης κατά την αποστολή ή προσκόμισή του προϊόντος στο Service της Info-Quest. Τα προϊόντα που θα υποστηρίζονται με Service και Πώληση ανταλλακτικών από τα Τεχνικά Τμήματα της Info-Quest Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφορούν σε:
* Printers (Dot Matrix, Inkjet, Laser)
* Pos (εκτυπωτές αποδείξεων)
* Scanners
* Πολυμηχανήματα

Η Τεχνική υποστήριξη των προϊόντων EPSON θα γίνεται από το Service της Info-Quest στις παρακάτω διευθύνσεις: Αθήνα: Αλ. Πάντου 25, 17671 Καλλιθέα Αθήνα / Θεσσαλονίκη: Μ. Αντύπα 41, 570 01 – Πυλαία