Καινούρια online εφαρμογή καλεί τους ταξιδιώτες να βαθμολογούν τους προορισμούς σε δέκα κατηγορίες.


lufthansaΧάρη στη νέα εφαρμογή “City Ratings” (Βαθμολόγηση πόλεων) οι πελάτες της Lufthansa μπορούν πλέον να βαθμολογούν τους παγκόσμιους προορισμούς της αεροπορικής εταιρίας, να μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες με άλλους επιβάτες ή να αντλούν έμπνευση για το επόμενο ταξίδι τους βασισμένοι σε προτάσεις, ιδέες και ταξιδιωτικές συμβουλές άλλων ατόμων.


Επίσης μπορούν να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: «Ποια πόλη προσφέρει την πιο συναρπαστική ποικιλία πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων;», «Ποια μνημεία και τουριστικά αξιοθέατα κάνουν τις καρδιές τόσο των νέων όσο και των μεγαλυτέρων να χτυπούν δυνατά;», «Ποια μεγάλη πόλη έχει τις πιο ελκυστικές επιλογές για αγορές;», και «Πού προσφέρονται οι καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις;».


Η νέα εφαρμογή, στην οποία μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση μέσω του www.lufthansa.com, θα διευκολύνει τους χρήστες να μοιράζονται από πρώτο χέρι τις εμπειρίες και εντυπώσεις τους – μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για τους ταξιδιώτες πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους.


Προκειμένου να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή την εφαρμογή και να βαθμολογήσει τους προορισμούς της Lufthansa σε όλο τον κόσμο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφτεί το www.lufthansa.com και να υποβάλλει ένα σύντομο προσωπικό προφίλ. Εν συνεχεία, μπορείτε να βαθμολογήσετε κάθε μια από τις 10 κατηγορίες που παρουσιάζονται με 1 και 5 αστέρια. Οι ενότητες περιλαμβάνουν «Ξεναγήσεις», «Οικογένεια», «Φαγητό και Ποτό», «Νυχτερινή Ζωή». Οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να αποφασίζουν αν επιθυμούν να επιβραβεύσουν με αστέρι μόνο μία ή όλες τις κατηγορίες. Οι βαθμολογίες – αξιολογήσεις συγκεντρώνονται και στη συνέχεια συμψηφίζονται αυτόματα προκειμένου να δώσουν τη βαθμολογία της πόλης, παρέχοντας ευρύτερη ενημέρωση σε οποιονδήποτε προγραμματίζει ένα ταξίδι.


Επιπλέον, αν οι επιβάτες έχουν ιδιαίτερες συμβουλές ή προσωπικές συστάσεις, για άλλους ταξιδιώτες, μπορούν να υποβάλλουν και ένα κείμενο που μπορεί εύκολα να προωθηθεί σε άλλους χρήστες.