Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό επισκεπτών το περίπτερο της Megasoft στην έκθεση HORECA.


horeca megasoftΣε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 80τ.μ., η εταιρεία παρουσίασε τις εξειδικευμένες της POS εφαρμογές PRISMA Win® Εστίαση, PRISMA Win® Delivery και PRISMA Win® Mobile που καλύπτουν απόλυτα κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης, συνδυασμένες με τον πιο αξιόπιστο εξοπλισμό της αγοράς, τα συστήματα POSIFLEX που πρόσφερε η εταιρεία CPI.


Οι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές πάνω σε καθημερινές λειτουργίες όπως: εκτέλεση παραγγελιών, ασύρματη παραγγελιοληψία, έκδοση παραστατικών, διαχείριση εισερχομένων κλήσεων, διαθεσιμότητα κουζίνας, κρατήσεις κ.α. εντυπωσιάστηκαν από την ευχρηστία, την ταχύτητα και την ασφάλεια που προσφέρουν, ενώ οι έξυπνες διαχειρίσεις και η άμεση πληροφόρηση που παρέχουν απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια των επαγγελματιών.


Τα βλέμματα τράβηξε και το ειδικό μοντέλο της σειράς KS-6815 της POSIFLEX που αντέχει στη σκόνη και στο νερό. Το μοντέλο τοποθετήθηκε μέσα σε ειδική κατασκευή – δεξαμενή νερού και συνέχισε να λειτουργεί κανονικά αποδεικνύοντας την ποιότητα κατασκευής των POS τερματικών της POSIFLEX.