Η Intracom Telecom ανακοίνωσε ότι η Mobile WiMax λύση της, OmniMAX, πιστοποιήθηκε από το WiMAX Forum.


OmniMAX logoΗ πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει την εξαιρετική απόδοση και συμβατότητα της λύσης με ένα ευρύ φάσμα τερματικών που επιτρέπει στον καταναλωτή να επιλέξει τερματικό απόλυτα σύμφωνο με τις απαιτήσεις του.


Το OmniMAX είναι μια καινοτόμος λύση Μοbile WiMax, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε τύπου συνδρομητή να απολαμβάνει ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική λύση για εδραιωμένους αλλά και νέους παρόχους επιτρέποντας τη γρήγορη υλοποίηση εξελιγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, εγγυημένη απόδοση και χαμηλό κόστος επένδυσης. Το OmniMAX λειτουργεί σε συχνότητες 2.3-2.4 GHz, 2.5-2.7 GHz και 3.4-3.8 GHz, και είναι σχεδιασμένο ειδικά για αστικές και αγροτικές περιοχές ανταποκρινόμενο στις εκάστοτε γεωγραφικές δυσκολίες, ενώ συμβάλλει οικολογικά λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ισχύος.


Η Intracom Telecom έχει επιτυχώς αναπτύξει και υλοποιήσει δίκτυα WiMAX σε ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Αν. Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική & την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών με πιο πρόσφατες υλοποιήσεις το δίκτυο της Cornet στην Αρμενία και της DiscoveryTel στη Γκάνα. Η εταιρία έχει στρατηγικά επικεντρωθεί και επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της.