Μετά τη Στοκχόλμη, σειρά έχει το Αμβούργο που αναδείχθηκε «Η πράσινη πρωτεύουσα του 2011».


NAVIGON_CityHighlights_HamburgΈνα περίπτερο πληροφοριών που βρίσκεται κοντά στον σταθμό του Αμβούργο θα είναι κεντρικό σημείο επαφής και ενημέρωσης για τους πολίτες. Επιπλέον, στα πιο σημαντικά στοιχεία-αξιοθέατα της πόλης που θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο μήνα περιλαμβάνονται ασυνήθιστα ταξίδια με σκάφη, δύο εκθέσεις τέχνης με χαρακτηριστικά έργα του Gerhard Richter, αλλά και η 30η επετειακή θρυλική μουσική παράσταση Cats. H Navigon σας δείχνει το δρόμο μέσα από City Highlights, για να μην χάσετε τίποτε από τα ενδιαφέροντα δρώμενα.


Το Αμβούργο είναι μια πανέμορφη πόλη, που συνδυάζει θάλασσα και ποτάμι, ενώ προσελκύει ετησίως πάνω από 70 εκατομμύρια επισκέπτες. Ωστόσο η μητρόπολη αυτή δεν διαθέτει μόνο φυσικές ομορφιές, όπως τον ποταμό Elbe, ή το λιμάνι της με την περίφημη ψαραγορά και το διάσημο Reeperbahn. Η πόλη προσελκύει επισκέπτες και λόγω του πλούσιου πολιτιστικού της ενδιαφέροντος. Στο πλαίσιο αυτό, η Navigon σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Αμβούργου (Hamburg Tourismus GmbH), παρουσιάζει όλα τα επίκαιρα γεγονότα αλλά και συμβουλές προς τους επισκέπτες, προκειμένου να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στην χανσεατική πόλη.


Φέτος το Αμβούργο, ως «Πράσινη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα», τίτλος που της παραχωρήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελεί το κέντρο ενδιαφέροντος με πολυποίκιλες εκδηλώσεις για το περιβάλλον, την τέχνη, τον πολιτισμό και άλλα.


Παράλληλα με αυτά τα γεγονότα, τα City Highlights που έχει συλλέξει η Navigon σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό Αμβούργου, θα εξασφαλίσουν στους επισκέπτες την απρόσκοπτη περιπλάνησή τους στη γοητευτική πόλη. Να σημειώσουμε ότι όσοι προτίθενται να επισκεφθούν την πόλη, μπορούν να κατεβάσουν πρόσθετους προορισμούς για αυτήν, εντελώς δωρεάν, στη συσκευή τους μέσα από το www.navigon.com/fresh.