Σε 7 μήνες λειτουργίας το www.vrisko.gr ξεπέρασε για τον μήνα Ιανουάριο τους 570.000 μοναδικούς επισκέπτες.


vriskogrTo www.vrisko.gr είναι η νέα, εύχρηστη ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης του Επαγγελματικού Καταλόγου 11880. Τον Ιανουάριο μόνο, ξεπέρασε τους 570.000 μοναδικούς επισκέπτες που τη χρησιμοποίησαν για να βρουν την πληροφορία που αναζητούσαν.


Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του site επιτρέπει στους χρήστες να βρουν αυτό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα, γράφοντας απλές λέξεις «κλειδιά» του επαγγέλματος, της επωνυμίας ή του αντικειμένου που αναζητούν, καθώς και της περιοχής που τους ενδιαφέρει.


Στη βάση δεδομένων του www.vrisko.gr περιλαμβάνονται περισσότερες από 700.000 εταιρείες και επαγγελματίες, καθώς και πλήρης τηλεφωνικός κατάλογος για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με τα Τμήματα και τις Διευθύνσεις τους σε όλη την Ελλάδα.


Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να καταχωρίσουν δωρεάν τα στοιχεία τους στο www.vrisko.gr ενώ τους δίνεται η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βελτιώσουν την εγγραφή τους. Η βάση δεδομένων του www.vrisko.gr ανανεώνεται και εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση, διασφαλίζοντας την πληρότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών.


Τα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης απεικονίζονται σε χάρτη, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει αμέσως το σημείο που τον ενδιαφέρει, αλλά και το πώς θα δρομολογηθεί ως εκεί. Επιπλέον, μπορεί να δει και τι άλλο υπάρχει στην περιοχή που τον ενδιαφέρει (όπως Σταθμοί Μετρό, Φαρμακεία, Βενζινάδικα κτλ.) για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.