Η Forthnet συνεργάζεται με το Woop.gr για την αναμετάδοση των αγώνων του Ολυμπιακού.


forthnet_novaΗ Forthnet έδωσε στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά σε «Live Streaming» τον αγώνα Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη, αυτή την Κυριακή 6/2, στις 15.00.


Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση μέσα από την ιστοσελίδα www.novasports.gr στην ενότητα Live Streaming μπορούσαν οι συνδρομητές broadband να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr. Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet.


Με αυτή την ευκαιρία η Forthnet εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το woop.gr, για τη συνεργασία τους στην αναμετάδοση των αγώνων του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Forthnet έχει ως εξής: “Ο Όμιλος Forthnet, ευχαριστεί τη Διεύθυνση του www.woop.gr για τη μεταξύ τους σύναψη εμπορικής συμφωνίας που αφορά στα δικαιώματα μετάδοσης μέσω web (Live Streaming) των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία τους ως προς την πραγματοποίηση των μεταδόσεων αυτών”.