Η Profile ανακοινώνει ότι είναι χορηγός στο συνέδριο «Private Banking» στην Πολωνία.


profileΣτο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό η Profile υποστηρίζει την παρουσία της στην Πολωνία χορηγώντας το εξειδικευμένο συνέδριο Private Banking στη Βαρσοβία. To συνέδριο πραγματοποιείται στις 8 & 9 Φεβρουάριου στο Le Meridien Bristol Hotel, από τη Σουηδική εταιρεία Bonnier Group. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία συνέδρια στον κλάδο του Private Banking με ομιλητές και συμμετέχοντες από γνωστές διεθνείς και εγχώριες τράπεζες όπως οι Credit Suisse, ING, HSBC, Raiffeisen, PKO BP, Bank Pekao, BRE κ.ά.


Στο συγκεκριμένο συνέδριο η θεματολογία περιλαμβάνει ανάλυση των εξειδικευμένων αναγκών επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών στο Private Banking, εφαρμογές της MiFID, διαχείριση των κινδύνων στο Private Banking καθώς και τις τάσεις που αναμένεται να διαμορφωθούν προσεχώς στο χώρο. Η Profile διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού και διευρύνοντας συνεχώς τις εργασίες της εκτός συνόρων τόσο με εγκαταστάσεις, συνεργασίες αλλά και παρουσία σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις στοχεύει στην ενημέρωση των Τραπεζών και στην προσφορά εξειδικευμένων λύσεων, όπως το FMS/IMSplus – Private Wealth Management.


Η λύση FMS/IMSplus – Private Wealth Management έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να υποστηρίζει το μέγιστο επίπεδο αυτοματισμού στη λήψη αποφάσεων σε λειτουργικό, τακτικό και στρατηγικό επίπεδο, και με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των εργασιών, των αποτελεσμάτων και του κινδύνου των τριών πυλώνων που συνθέτουν τη δραστηριότητα κάθε PB /WM (customer, product, profit center). Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί, στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη μέσω της χρήσης εξειδικευμένων εργαλείων, διατηρώντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας του οργανισμού σε χαμηλά επίπεδα. Η συγκεκριμένη λύση χρησιμοποιείται επιτυχώς από γνωστές τράπεζες και επενδυτικούς οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεδομένου ότι προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του Private Banking και Wealth Management, με υψηλές λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις υπόλοιπες λύσεις της Profile που αφορούν στους τομείς Retail Investment, Asset Management, Custody κ.ά. μέσω της προηγμένης πλατφόρμας χρηματοοικονομικής διαχείρισης FMS/IMSplus.