Η Kaspersky Lab ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τη Ferrari για τους αγώνες πρωταθλήματος της Formula 1.


kaspersky ferrariΠρόσφατα, η Kaspersky Lab συμμετείχε στην παρουσίαση της F150, του νέου μονοθεσίου της Ferrari. Το λογότυπο της Kaspersky Lab θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του μονοθεσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2011.


«Στην Kaspersky Lab είμαστε πραγματικοί οπαδοί της ομάδας και ενστερνιζόμαστε απόλυτα την ιδεολογία της Ferrari», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab. «Η νέα φάση της συνεργασίας μας με την ομάδα της Ferrari μόλις ξεκίνησε και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτό. Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, για να δούμε το λογότυπο της εταιρείας μας πάνω στο αυτοκίνητο, την ώρα των αγώνων!», συμπλήρωσε.


Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου πραγματοποιήθηκε στο περίφημο εργοστάσιο της Ferrari, στο Maranello της Ιταλίας. Η εκδήλωση αυτή, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, έδωσε στους συνεργάτες και τους οπαδούς της Ferrari την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μονοθέσιο, πριν την έναρξη των δοκιμών που θα γίνουν στην πίστα της Βαλένθια, στην Ισπανία.


Η συνεργασία της Kaspersky Lab με τη Ferrari ξεκίνησε το 2010, με τη χορηγία της ομάδας AF Corse που συμμετέχει στο πρωτάθλημα αγώνων αντοχής Le Mans Series, και επεκτάθηκε πρόσφατα στον ευρύτερο χώρο της Formula 1. Από φέτος, οι οπαδοί της Formula 1 και του Le Mans Series θα βλέπουν το λογότυπο της Kaspersky Lab στα αυτοκίνητα της Ferrari που θα συμμετέχουν και στους δύο συναρπαστικούς θεσμούς.