Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα για 4η συνεχή χρονιά, τα Career Days 2008, στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ.

Εκπρόσωποι 25 εταιρειών πραγματοποίησαν συνεντεύξεις προς τους αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα πρόσληψής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του ΑΙΤ στην αγορά εργασίας, αγγίζει το 90%, ενώ το υπόλοιπο 10% συνεχίζει με διδακτορικές σπουδές ή εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Oι εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι:
Accenture, Adecco, Alpha Bank, Alpha Private, Ericsson Hellas, E-Value, First Data, Grant Thornton, HELIC, Hol – hellas on line, In Group HR Solutions, Inform Lykos, INTRACOM IT Services, INTRACOM Telecom, INTRAKAT, INTRALOT, Microsoft Hellas, Plaisio Computers, Printec, SAP, SingularLogic, Unisystems, Velti , VODAFONE, WIND, ZENON
Οι Ημέρες Καριέρας του ΑΙΤ, αποδεικνύουν την αφοσίωση στην αποστολή του Διεθνούς Ινστιτούτου Αριστείας Athens Information Technology, για ουσιαστική και συνεπή σχέση με την Επιχειρηματική Κοινότητα. Συγκεκριμένα, το Athens Information Technology εκτός του μεγάλου εκπαιδευτικού του έργου, πραγματοποιεί μεγάλο έργο και στον τομέα της Επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, με πλήθος διοργανώσεων, όπως σεμινάρια, διεθνή συνέδρια, ημερίδες ή και προγράμματα επιμόρφωσης στελεχών προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες των εταιρειών. Επισημαίνεται ότι από ιδρύσεως του ΑΙΤ μέχρι σήμερα, πάνω 2.000 στελέχη από τον ελληνικό και διεθνή επιχειρηματικό χώρο έχουν εκπαιδευτεί ή πιστοποιηθεί από τον τομέα Επιμόρφωσης στελεχών.
Το ΑΙΤ βρίσκεται πάντα κοντά στις επιχειρήσεις προσφέροντας τις υπηρεσίες του με μεγάλα ερευνητικά έργα και μελέτες, επιστημονικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Η έναρξη των μαθημάτων για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2008-9 σηματοδοτήθηκε με την ένταξη στο δυναμικό των μεταπτυχιακών προγραμμάτων MSIN, MSITT και MBIT 208 νέων φοιτητών από την Ελλάδα και εννέα (9) ακόμη χώρες.
Στο Athens Information Technology, σε μόλις 6 χρόνια λειτουργίας έχουν φοιτήσει συνολικά 613 φοιτητές από 21 χώρες, η πλειοψηφία των οποίων συμμετείχε σε προγράμματα μερικής ή πλήρους μορφής υποτροφιών.