Αφορά στην Ενίσχυση Επιχειρήσεων Λιανεμπορίου για την υλοποίηση Ψηφιακών Επενδύσεων.


scicom logoΗ Scicom κάνει γνωστό προς τους πελάτες της και τους συνεργάτες της και όλες γενικά τις Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου, πως υποστηρίζει ενεργά το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Ψηφιακή Σύγκλιση”, δράση Digi-Retail, που αφορά την υλοποίηση στοχευμένων επενδύσεων στον τομέα του Λιανεμπορίου.


Στόχος της δράσης Digi-Retail, είναι να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις του Λιανεμπορίου να αξιοποιήσουν νέα τεχνολογικά εργαλεία για την ανάπτυξή τους, να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, καθώς και τις αλλαγές συμπεριφοράς των καταναλωτικών συνηθειών εξαιτίας αυτής.


Για τις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου, αν σκοπεύουν να προβούν σε επενδύσεις, είναι μία καλή ευκαιρία να τις δρομολογήσουν μέσα από το πρόγραμμα Digi-Retail να επωφεληθούν από την προσφερόμενη επιδότηση που φθάνει μέχρι και 60%. Η υποβολή προτάσεων λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2011 και επιλέξιμες θεωρούνται όλες οι δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθεί μετά την 22η Νοεμβρίου 2010.


Η Scicom, σαν εξειδικευμένη εταιρεία Πληροφορικής στον χώρο του Λιανικού Εμπορίου, με τις πλέον εξελιγμένες λύσεις που βοηθούν στη ριζική αναβάθμιση της λειτουργίας των Επιχειρήσεων Λιανικής, στην ιδιαίτερα αυτή κρίσιμη περίοδο, προσφέρει σε αυτές σημαντική στήριξη.


Επινοεί καθημερινά νέες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της:
– να εξασφαλίζουν πρώτα-πρώτα την πιστότητα των πελατών τους και παράλληλα να προσελκύουν νέους,
– να βελτιστοποιούν τα αποθέματά τους, να μειώνουν το κόστος τους και παράλληλα να βελτιώνουν και την ικανοποίηση των πελατών τους,
– να βελτιώνουν τις λειτουργίες στα καταστήματα τους για να ανεβάζουν το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών και να αριστοποιούν έτσι την Επιχειρηματική τους απόδοση.


Όλες οι λύσεις Ψηφιακής Λιανικής της Scicom είναι επιλέξιμες για επιδότηση από το πρόγραμμα και παρέχεται βοήθεια και για την προετοιμασία του φακέλου.