H Talima Venture Inc. επέλεξε το Soft1 ERP για τη διαχείριση του νέου ιδιόκτητου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall.


softone erpΤο νέο εμπορικό κέντρο για τη δημιουργία του οποίου απαιτήθηκε επένδυση 75 εκατ. ευρώ αποτελεί μέρος των επενδυτικών πλάνων της εταιρίας που ετοιμάζει και νέες αντίστοιχες επενδύσεις στην Αττική.


Με τη χρήση του πληροφοριακού της συστήματος, η Talima Venture Inc. επωφελείται από τις πολλαπλές δυνατότητες του Soft1 ERP για την οργάνωση και την αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών της διαδικασιών, την άμεση και ενιαία πληροφόρηση της διοίκησης και των εργαζομένων και την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών εξυπηρέτησης και διαχείρισης των πελατών της.


Η επιχείρηση αποσκοπεί σε εύρυθμη λειτουργία και αξιοποίηση όλων των νέων τεχνολογιών διαχείρισης δεδομένων και επικοινωνίας για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων και τη βέλτιση χρήση όλων των διαθέσιμων πόρων.


Το νέο πληροφοριακό σύστημα παρέχει στην Talima Venture Inc. όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα για την πλήρη εμπορική, λογιστική και χρηματοοικονομική διαχείριση καθώς και την υποστήριξη των πωλήσεων και των προωθητικών ενεργειών στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες με τη χρήση του Soft1 CRM.


Η ολοκληρωμένη λύση της SoftOne για τη μηχανογραφική υποστήριξη της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου περιλαμβάνει ακόμη ενότητες Διαχείρισης Εγκρίσεων, Προϋπολογισμών, Κοστολόγησης Εισαγωγών και Εξαγωγών και παρακολούθησης Υποκαταστημάτων. Για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων διαχείρισης, έχει αναπτυχθεί ειδική λειτουργικότητα για εμπορικά κέντρα, ενώ η προηγμένη τεχνολογία του Soft1 διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του και σε περίπτωση διακοπής της επικοινωνίας των καταστημάτων με τα κεντρικά.


Το έργο ολοκληρώθηκε από την Ξενάκης Παν.–Χερουβείμ Νικ. ΟΕ, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της SoftOne που έχει υλοποιήσει το Soft1 με επιτυχία και στην άλλη μεγάλη εταιρία της Talima Venture Inc. ΔΙΑΦΑΝΟ Α.Ε.


Το Soft1 ERP έχει εγκατασταθεί και σε πολλές άλλες αλυσίδες λιανικής πώλησης όπως η ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γ. Ν. ΑΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε., EXPERT ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΞΑΚΟ (Columbia) Α.Ε., SAGIAKOS Α.Ε., ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΑΒΕΕ, APPLE BOXER ΑΒΕΕ, MEGA ELECTRICS ΑΕΒΕ κλπ.