Η Sandisk ανακοίνωσε την πιο γρήγορη High – Capacity Compact Flash κάρτα µνήµης στον κόσµο.


Extreme Pro_CF_128GBΗ SanDisk ανακοίνωσε την γρηγορότερη high- capacity Compact Flash κάρτα µνήµης στον κόσµο. Το τελευταίο ορόσηµο στην ιστορία της SanDisk σε κορυφαία προϊόντα, η SanDisk Extreme Pro Compact Flash κάρτα διαθέτει 128 gigabytes (GB) αποθηκευτική ικανότητα και έως 100 megabyte ανά δευτερόλεπτο (MB/sec) ταχύτητα εγγραφής. Με το Power Core controller και το UDMA-7 interface, η κάρτα παρέχει την απόδοση που απαιτείται για µία υψηλού επιπέδου DSLR φωτογραφική µηχανή.


Με ένα βελτιωµένο σύνολο χαρακτηριστικών για επαγγελµατίες φωτογράφους και κάµεραµαν, η 128GB SanDisk Extreme Pro κάρτα Compact Flash είναι ιδανική για εφαρµογές ιατρικής απεικόνισης που απαιτούν πλήρη HD3 ανάλυση 1920×1080, έως και 50Mbps και 4:02:02 δειγµατοληψία χρώµατος. Ο πρωτοφανής συνδυασµός ταχύτητας και αποθήκευσης, επιτρέπει στους φωτογράφους να πραγµατοποιούν περισσότερες λήψεις όταν φωτογραφίζουν σε συνεχή λειτουργία και τους δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουν υψηλής ποιότητας βίντεο σε Full HD.


Χαρακτηριστικά
– Έως και 100MB/sec ταχύτητα εγγραφής επιτρέπουν τη µείωση χρόνου αναµονής και µεγαλύτερη ταχύτητα στις συνεχείς λήψεις.
– Εγγύηση στην απόδοση του Video επιτρέπει την ανώτερη εγγραφή, Full HD, µε διαρκή ταχύτητα εγγραφής στα 20MB/sec.
– 128GB χωρητικότητα προσφέρει περισσότερο χώρο για την καταγραφή φωτογραφιών σε µορφή RAW + JPEG, διαδοχικές λήψεις και Video µε Full HD και 3D περιεχόµενο Power Core ™ controller από τη SanDisk διανέµει τα δεδοµένα σε ολόκληρη την κάρτα πιο γρήγορα και αποτελεσµατικά, και το UDMA-7 επιτρέπει τη µέγιστη µεταφορά δεδοµένων µεταξύ της κάρτας και της φωτογραφικής µηχανής.
– Best-in-class διασφάλιση ποιότητας η οποία προσφέρει στους φωτογράφους άνεση γνωρίζοντας ότι η κάρτα µνήµης έχει υποστεί διαδικασία ελέγχου σε περιπτώσεις έντασης, σοκ, δονήσεων, υγρασίας και υγρού περιβάλλοντος µε εγγύηση για µια ζωή. Η κάρτα διαθέτει σιλικόνη RTV για πρόσθετη προστασία.