Η SanDisk ανακοίνωσε ότι προσφέρει λογισµικό ασφαλείας και Online Backup στα USB Flash Drives της.


USB EDGEΤο SanDisk® SecureAccess επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν τα αρχεία σε κρυπτογραφηµένο φάκελο µε κωδικό πρόσβασης µέσα στο SanDisk USB flash drive. Η SanDisk είναι η µόνη µεγάλη εταιρεία που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κρυπτογράφηση και online λειτουργίες backup σε όλη την σειρά των USB flash drives της.


Το λογισµικό SanDisk SecureAccess προστατεύει τα αρχεία από κάθε αυθαίρετη πρόσβαση, µε τη δηµιουργία ενός κρυπτογραφηµένου φακέλου µε κωδικό πρόσβασης ή µε “θησαυροφυλάκιο” στο USB drive. Το λογισµικό περιλαµβάνει επίσης έως και 2 gigabyte (GB) ασφαλούς online back up, προσφορά της Dmailer.


Η κρυπτογράφηση και το online backup θα εγκατασταθούν σε ολόκληρη την γκάµα των USB της Sandisk στα τέλη του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.


Χαρακτηριστικά
– Προστασία µε κωδικό πρόσβασης “θησαυροφυλάκιο”, (‘vault’) ασφαλίζει αυτόµατα τα αρχεία µε κρυπτογράφηση AES 128-bit, προστατεύοντάς τα από την παράνοµη πρόσβαση σε περίπτωση που η συσκευή έχει χαθεί ή κλαπεί.
– Φάκελος ασφαλείας, που επιτρέπει στους χρήστες να καθορίσουν ποια αρχεία παραµένουν ιδιωτικά όταν µοιράζονται ένα USB drive µε συναδέλφους ή φίλους.
– Πρόσθετη προστασία από διακοπές στη λειτουργία του υπολογιστή και την απώλεια δεδοµένων. Είναι προαιρετικά διαθέσιµη για τους χρήστες µε έως και 2GB online backup ασφάλεια από την Dmailer. –
– Αποµακρυσµένη πρόσβαση σε online δεδοµένα οποιαδήποτε στιγµή, οπουδήποτε, εύκολη παρουσίαση µεγάλων αρχείων παντού.
-Εύκολο στη χρήση µε drag and drop. Η χωρητικότητα στην περιοχή ασφαλείας του USB flash
drive προσαρµόζεται αυτόµατα καθώς το περιεχόµενο προστίθεται ή αφαιρείται.


Νέα μοντέλα
H SanDisk επίσης επεκτείνει την γκάµα των USB προϊόντων της µε δύο νέες συσκευές, ώστε να καλύψει τις ανάγκες από µία ευρεία σειρά πελατών. Το SanDisk Ultra ® USB Flash drive το οποίο διαθέτει µεγαλύτερη ταχύτητα στη µεταφορά δεδοµένων και το SanDisk Cruzer ® Edge ™ USB flash drive που προσφέρει ευκολία στη µεταφορά.


Sandisk Ultra USB Flash Drive
Το SanDisk Ultra USB Flash drive διαθέτει µεγαλύτερη ταχύτητα στη µεταφορά δεδοµένων, έως και
15 megabytes ανά δευτερόλεπτο (MB / sec) και µεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης, που
επιτρέπουν στους χρήστες να διαχειρίζονται ευκολότερα το Multimedia περιεχόµενό τους. Το Ultra USB Flash drive είναι διαθέσιµο σε χωρητικότητες από 8GB έως και 32GB και παρέχεται εγγύηση πέντε ετών.


Sandisk Cruzer Edge USB Flash Drive
Με σχεδιασµό compact slider για ευκολία στη µεταφορά, το SanDisk Cruzer Edge USB Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να µεταφέρουν τις φωτογραφίες, τη µουσική και τα βίντεο τους όπου και αν βρίσκονται. Το Sandisk Cruzer Edge USB Flash Drive είναι διαθέσιµο σε χωρητικότητες από 2GB έως και 16GB και παρέχεται εγγύηση πέντε ετών.