Η νέα έκδοση σε λευκό χρώμα συνδυάζει την κομψότητα με το εξαιρετικά λεπτό design, μόλις 16,5 mm.


Maestro White 3Η σειρά οθονών Packard Bell Maestro LED έγινε μεγαλύτερη, καθώς προστέθηκε μια νέα έκδοση σε λευκό χρώμα. Η νέα Packard Bell Maestro White 240 LED είναι ένα κομψοτέχνημα, σε μοντέρνο λευκό χρώμα, με εξαιρετικά λεπτό design (μόλις 16,5 mm). Η ελκυστική βάση της σε σχήμα L, σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητα κομψό στο σύνολό του εξωτερικό της, δημιουργούν μία κομψή εμφάνιση.


Η σειρά Packard Bell Maestro White 240 LED 24” διαθέτει ευρυγώνια οθόνη 16:9 και είναι ιδανική για χρήση ως οθόνη υπολογιστή, ενώ έχει τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου συσκευών HD, όπως συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray™, βιντεοκάμερες HD και συστήματα TV, χάρη στη θύρα DVI.


Η ανάλυση Full HD 1920 x 1080 προσφέρει ζωντανές εικόνες με σημασία στη λεπτομέρεια, για να απολαμβάνετε στο μέγιστο ταινίες, βίντεο και παιχνίδια. Με λόγο δυναμικής αντίθεσης έως 12.000.00:1, ομαλή εικόνα που δεν τρεμοπαίζει, γρήγορο χρόνο απόκρισης από γκρι-σε-γκρι 2 ms, συνδεσιμότητα VGA και DVI με HDCP, η σειρά Packard Bell Maestro White 240 LED είναι ιδανική για την απόλαυση αρχείων πολυμέσων.


Σχεδιασμένη ώστε να παρέχει την καλύτερη απόδοση σε κάθε εργασία, η Packard Bell Maestro White 240 LED είναι ιδανική για ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών, ενώ σε κάθε περίπτωση προσδίδει ένα ιδιαίτερο άγγιγμα.


Φιλικό προς το περιβάλλον, το LED πάνελ χωρίς υδράργυρο, χρησιμοποιεί έως 68% λιγότερη ισχύ από άλλα παρόμοια LCD πάνελ, διασφαλίζοντας μειωμένη ρύπανση και χαμηλότερη κατανάλωση. Ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας Energy Star 5.0. Η γωνία ευρείας θέασης διατηρεί τη χρωματική ακρίβεια και την καθαρότητα της εικόνας ενώ επιτρέπει να απολαμβάνετε με την παρέα σας την προβολή των περιεχομένων σας χωρίς να χρειάζεται να συνωστίζεστε μπροστά στην οθόνη.


Η εξαιρετικά λεπτή, λευκού χρώματος Packard Bell Maestro White 240 LED θα κυκλοφορήσει στις Eυρωπαϊκές αγορές το Μάρτιο του 2011. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.