Η Benetton είναι στη λίστα με τους αποκλειστικούς συμμετέχοντες στο λανσάρισμα του Facebook® Deals στην Ευρώπη.


facebook dealsΠρόκειται για την εξέλιξη του προγράμματος Facebook Places που προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ειδικές προωθητικές ενέργειες, στο δίκτυο 3000 καταστημάτων Benetton στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.


Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του Facebook Deals στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου, η Benetton προσφέρει ένα δικό της φιλανθρωπικό Facebook Deal σε 5 Ευρωπαϊκές χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία.


Η νέα αυτή λειτουργία του Facebook επιτρέπει σε όσους κατόχους smartphone δηλώσουν το σημείο που βρίσκονται, να έχουν άμεση πρόσβαση στο δίκτυο των 3,000 καταστημάτων Benetton στις χώρες αυτές και να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των κοντινότερων καταστημάτων Benetton, Sisley και Playlife.


Καθένας που έχει πρόσβαση στο Internet μέσω smartphone, στις πέντε αυτές χώρες (σήμερα περισσότεροι από 200 εκ. άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο internet μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο) μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Facebook και να δηλώσουν στους φίλους τους το σημείο που βρίσκονται. Με τη συμμετοχή τους στο Deals, αυτόματα θα κάνουν τη δική τους προσφορά για το φιλανθρωπικό έργο Architecture for Humanity.


SIDARECΓια τη συμμετοχή της στο Deals η Benetton, επέλεξε ένα Charity Deals υποστηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Architecture for Humanity, έναν οργανισμό που εφαρμόζει το design και την αρχιτεκτονική για κοινωφελείς σκοπούς.


Ξεκινώντας από τις 31 Ιανουαρίου και για όλο το Φεβρουάριο μέσα από το Facebook, η Benetton θα δωρίζει 2 ευρώ κάθε φορά που κάποιο smartphone θα κάνει check in σε ένα από τα 3,000 καταστήματα Benetton του δικτύου. Οι δωρεές προσφέρονται στο Architecture for Humanity και στο project, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Κένυας Slums Information Development And Resource Centres (SIDAREC), για τη δημιουργία ενός τεχνολογικού και επικοινωνιακού κέντρου για τους νέους της περιοχής Mukuru στο Ναϊρόμπι της Κένυας.


Το κέντρο θα προσφέρει μαθήματα υπολογιστών και τεχνολογίας, ιατρικές υπηρεσίες και προγράμματα παιδικής ανάπτυξης καθώς και έναν ραδιοφωνικό σταθμό με τίτλο 99.9 Ghetto FM δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να προσεγγίσουν τους περισσότερους από 650,000 κατοίκους στο Ναϊρόμπι, αλλά και μέσα από το Διαδίκτυο εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο.