Στο μέλλον το πιο θανατηφόρο όπλο θα είναι ο καιρός, σύμφωνα με όσα συμβαίνουν στο Elements of War.


Elements_of_WarΣτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου στην ελληνική αγορά, ένα πείραμα από μια μυστική στρατιωτική οργάνωση απειλεί με την πλήρη κατάρρευση του κλίματος. Τρεις φατρίες θα πολεμήσουν στα εδάφη της Αμερικής με σκοπό να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο των καιρικών συνθηκών.


Όποιος το καταφέρει θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, σεισμούς, βροχές, και άλλες δυνάμεις της φύσης ως όπλα.


Χαρακτηριστικά
• Τρεις διαφορετικοί στρατοί μάχονται στα εδάφη της Αμερικής: Ravens (ο στρατός που προσπαθεί να προστατέψει το μυστικό πείραμα), EEB (ο Ευρωπαϊκός στρατός που εισβάλλει στο Αμερικάνικο έδαφος για να κλέψει το όπλο), Patriots (μια παραστρατιωτική οργάνωση που μάχεται για την επιβίωση της)
• Ελέγξτε τον καιρό και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία της φύσης στο πεδίο της μάχης (τυφώνες, βροχές, σεισμοί, ανεμοστρόβιλοι και άλλα πολλά μπορούν χρησιμοποιηθούν, προκαλώντας τεράστιες ζημιές στους εχθρούς).
• Εντυπωσιακό πεδίο μάχης με εκπληκτικά και υψηλής ποιότητας γραφικά. Οι ρεαλιστικές καταστροφές, οι λεπτομερείς μονάδες πολέμου, δίνουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
• Συμβατικά και ‘what if’ όπλα με περισσότερες από 40 διαφορετικές μονάδες και όπλα από τον Αμερικάνικο, Ρώσικο και Ευρωπαϊκό στρατό
• Challenging campaign, Massive Theatre of War πολεμήστε σε 12 διαφορετικές εκστρατείες. Κάθε εκστρατεία είναι και μια νέα πρόκληση.
• Τιμή (χωρίς Φ.Π.Α): 33.61€