Tο Acer Aspire Z5761 είναι ένα εξελιγμένο All In One desktop PC με στιλάτο design και έξυπνο interface.


Acer Aspire Z5761Χάρη στην πολυλειτουργική οθόνη αφής, ο Aspire Z5761 προσφέρει έναν από τους ευκολότερους τρόπους επικοινωνίας με το PC σας για την αξιοποίηση όλων των δεδομένων. Αφετηρία αυτής της ευφυούς μεθόδου πρόσβασης στο PC και στο Internet, είναι το Acer TouchPortal που αποτελεί μια πραγματικά “χειροπιαστή” εμπειρία, συγκεντρώνοντας σε μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών αφής και gadgets, όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για ψυχαγωγία και εργασία:
– Ο TouchBrowser είναι ένας εύχρηστος web browser αφής, σχεδιασμένος για αναζήτηση και για εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα μέσω Internet.
– Η TouchCam διαθέτει εύχρηστα χειριστήρια αφής, επιτρέποντας τη χρήση διασκεδαστικών video effects κατά τη διάρκεια του chatting, καθώς και εύκολη καταγραφή video που θα μοιραστείτε με φίλους στο YouTube™.
– Το TouchMusic, σας επιτρέπει να αναζητήσετε, να διαχειριστείτε και να αναπαράγετε την αγαπημένη σας music.
– Το TouchPhoto προσφέρει προηγμένη διαχείριση φωτογραφικού υλικού, με δυνατότητες photo sharing. Είναι σχεδιασμένο για να διαχειρίζεται υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο είτε στον τοπικό σκληρό δίσκο είτε σε on-line albums.
– Το TouchVideo περιλαμβάνει δυνατότητες διαχείρισης και διανομής video. Σας επιτρέπει να απολαύσετε ταινίες home video σε Blu-ray ή DVD, καθώς και video μέσω του YouTube.


Tο Aspire Z5761 διαθέτει την Clear.fi, τη νέα πλατφόρμα media sharing της Acer που κάνει πράξη την ιδέα πως η διαχείριση περιεχομένου multimedia γίνεται ευκολότερη μέσα από ένα ενιαίο σύστημα με κοινό interface, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται αυτό το περιεχόμενο. Η Clear.fi είναι μια εφαρμογή ανεξάρτητη από πλατφόρμες, που ανιχνεύει αυτόματα όποιες συσκευές Clear.fi-enabled, είναι συνδεδεμένες στο οικιακό ασύρματο δίκτυο. Επιπροσθέτως επιτρέπει την πρόσβαση -μέσω Clear.fi media interface- σε αυτό το ψηφιακό περιεχόμενο, σε όποια συσκευή κι αν βρίσκεται αποθηκευμένο.


Διαθέτοντας ένα μοντέρνο και μινιμαλιστικό design, το Aspire Z5761 προσθέτει μια σοφιστικέ νότα σε κάθε χώρο κατοικίας ή εργασίας. Οι έντονες γεωμετρικές γραμμές και ο συνδυασμός αλουμινίου με τις ματ και στιλπνές μαύρες επιφάνειες, προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Ένα απαλό γαλάζιο φως πάνω από τα ενσωματωμένα ηχεία, φωτίζει το πληκτρολόγιο, το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να αναδιπλωθεί κάτω από το PC, ενισχύοντας το μινιμαλιστικό προφίλ και αυξάνοντας τον ελεύθερο χώρο μπροστά από τον υπολογιστή. Εμπνευσμένο από την μοντέρνα τέχνη, το σταντ χρωμίου διαθέτει ένα παράθυρο που βοηθά στην οργάνωση των καλωδίων, τονίζοντας παράλληλα το μοντέρνο design της συσκευής.


Από πλευράς απόδοσης, πρόκειται για ένα εξελιγμένο PC, που χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει δυνατές εμπειρίες στο χρήστη. Ενσωματώνει την οικογένεια επεξεργαστών 2ης γενιάς Intel® Core™, με βασικό της χαρακτηριστικό την τεχνολογία Intel® Turbo Boost 2.0 και με δυνατότητες αυξημένης απόδοσης, για να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες όπως η επεξεργασία αρχείων multimedia ή τα ρεαλιστικά video games. Είναι δε εντυπωσιακό ότι αυτός ο υπολογιστής καταφέρνει να συνδυάζει την ταχύτητα με την εξοικονόμιση ενέργειας.


Η κορυφαία ποιότητα των εξαρτημάτων ήχου και εικόνας, προσφέρει τα μέγιστα στην ψυχαγωγία του χρήστη. Χάρη στη μεγάλη οθόνη 23 ιντσών (58,4 cm), με ανάλυση Full HD 1080p, λόγο 16:9, χρόνο απόκρισης 5 ms και τις πολύ ισχυρές εφαρμογές γραφικών, ο χρήστης θα μπορεί να αντιληφθεί ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια από τις αγαπημένες του ταινίες, παιχνίδια ή εικόνες.


Ο απαράμιλλης ποιότητας ήχος είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού στερεοφωνικών ηχείων 5W, που υποστηρίζονται από το σύστημα Dolby® Home Theater® v4.


Διαθέτοντας Blu-ray Disc™ optical drive (προαιρετικό), multi-in-one card reader και TV-tuner (προαιρετικό), τα νέα μοντέλα της Acer καταφέρνουν να ενοποιήσουν όλες τις εκφάνσεις της ψηφιακής ζωής σας, από ταινίες και παιχνίδια, μέχρι τηλεόραση και φωτογραφίες, κάνοντας πραγματικότητα το “όλα-σε-ένα” από άποψη ψυχαγωγίας.


Οι μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας εξασφαλίζονται από τις πιο προηγμένες ασύρματες και ενσύρματες τεχνολογίες: σύνδεση δικτύου 802.11b/g/n, Gigabit LAN και Bluetooth® 2.1 (προαιρετικό). Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και η Hi-Def webcam θα σας βοηθήσουν να είστε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, μέσω video chats.


Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου, η χωρητικότητα που φτάνει μέχρι και 1,5 TB προσφέρει άφθονο χώρο για όλα τα ψηφιακά σας αρχεία. Η μνήμη τεχνολογίας DDR3 που επεκτείνεται μέχρι τα 8GB εξασφαλίζει την απρόσκοπτη εκτέλεση ακόμη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών, ενώ οι συνολικά 8 διαθέσιμες θύρες USB δίνουν δυνατότητες σύνδεσης όλων των περιφερειακών συσκευών σας.


Τεχνικά χαρακτηριστικά Aspire Z5761
Operating system1 Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit2

Genuine Windows® 7 Home Basic 64-bit2

Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit

Genuine Windows® 7 Home Basic 32-bit

Linpus® Linux® Console Mode

Processor1 Intel® Core i7-2600s processor

Intel® Core i5-2500s processor

Intel® Core i5-2400s processor

Chipset Intel® H67 Express Chipset
Memory1 Up to 8 GB of DDR3 1333 MHz SDRAM (dual-channel  support on four DIMMs)
Display 23″ Full HD 1920 x 1080 pixel resolution, high brightness (300 nits) TFT LCD

Optical touch solution

16:9 aspect ratio

5 ms response time

16.7 million colors

1000:1 (ACM) contrast ratio

Hard drive1 Serial ATA hard disk up to 1.5TB
Optical drive1 BD reader or SuperMulti burner
Card reader Multi-in-1 card reader, supporting:

  • MultiMediaCard (MMC)
  • MMCmobile
  • MMCmicro
  • Reduced-Size MultiMediaCard (RS-MMC)
  • Secure Digital (SD) Card
  • xD-Picture Card
  • Memory Stick
  • Memory Stick PRO
  • Memory Stick Duo
  • Memory Stick PRO Duo
Graphics Intel® HD Graphics technology

NVIDIA® GeForce® GT440 Graphics

NVIDIA® GeForce® GT435M Graphics

NVIDIA® GeForce® GT420 Graphics

Microsoft® DirectX® 11

TV-tuner3 Hybrid analog (NTSC/PAL/SECAM) and digital (DVB-T or ATSC format) TV-tuner card supporting software MPEG-2 stream encoding
Audio Dolby®4-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers

Optimized Dolby® Home Theater®4 audio enhancement, featuring Dolby® Digital, Dolby®Digital Live, Dolby Pro Logic® II, Dolby® Headphone and Dolby® Virtual Speaker technologies5

High-definition audio support

Built-in microphone

Integrated 5 W stereo speaker system

MS-Sound compatible

Networking 2 MP integrated high-sense webcam

LAN: Gigabit Ethernet

WLAN:1, 3

  • 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED

WPAN:1, 3 Bluetooth® 2.1+EDR

I/O ports Side

  • Two USB 2.0 ports
  • Multi-in-1 card reader
  • Headphone and microphone line-out jacks

Back

  • Six USB 2.0 ports
  • PS/2 keyboard and mouse ports
  • Three audio jacks
  • D-Sub VGA port
  • Ethernet (RJ-45) port
  • TV-tuner (optional)
Software6 Acer eRecovery Management

Acer Clear.fi

Acer Game Zone

Acer TouchPortal

Adobe® Flash® Player

Adobe® Reader®

Bing Bar

eSobi

McAfee Internet Security Suite 2010 Trial7

Microsoft® Office 2010 preloaded (purchase a product key to activate)8

Microsoft® Office Starter 20109

MyWinLocker®

Nero® 9 Essentials

Netflix

Norton Online Backup Trial

Skype

Windows Live Essentials

Dimensions 496 (H) x 549 (W) x129 (D) with hinge
Power supply1 220 W / 220 W (PFC)
Certificate and compliance Nemko (CB), MET, CE, FCC
Accessories1 Acer wireless keyboard and mouse