Καθήκοντα Προέδρου στην LG Electronics Ελλάς ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου 2011 ο Don Kwack.


LG Hellas CEO Don KwackΠρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες στην LG Electronics, τόσο στην Κορέα όσο και στην Ευρώπη.


Ο κ. Kwack καλείται να ηγηθεί της LG Electronics Ελλάς σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω ανέλιξη της μάρκας στην εγχώρια αγορά και την κατάκτηση της κορυφής σε όλους τους κλάδους των δραστηριοτήτων της.


O Don Kwack διαθέτει εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Τεχνολογίας και των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Προϊόντων. Ειδικότερα, τον τελευταίο χρόνο ασκούσε καθήκοντα Regional Business Leader (WM) Marketing στην LG Electronics UK, το διάστημα 2008 – 2010 υπήρξε Marketing Manager / MDΑ στην LG Electronics France, ενώ την περίοδο 2006 – 2008 κατείχε τη θέση του Group Leader Marketing HQ στα κεντρικά της εταιρείας στην Κορέα.


Την τριετία 2003 – 2006, ο κος Don Kwack διετέλεσε Product Manager για τους κλάδους των Οικιακών Συσκευών και του Κλιματισμού στην LG Electronics Ελλάς και ως εκ τούτου κατέχει ήδη σημαντική γνώση της ελληνικής αγοράς.


Τέλος, την περίοδο 1999 – 2003 υπήρξε Product Manager για τους κλάδους Οικιακών Συσκευών και Κλιματισμού στην LG Electronics UK, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία στο marketing των προϊόντων και των επιχειρηματικών πρακτικών της LG.


Αναφορικά με τα νέα του καθήκοντα, ο κος Don Kwack σχολίασε: «Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα και με χαροποιεί το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου, να εργαστούμε μεθοδικά για την επίτευξη των υψηλών στόχων της LG Electronics Ελλάς. Εδώ και οχτώ χρόνια, η LG παραμένει πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία της για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και των αναγκών τους, διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες αξίες το υψηλό design, την κορυφαία ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής. Οι αλλαγές προσώπων φέρνουν πάντα φρεσκάδα και εισάγουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε εντατικά και με προσήλωση, για τη διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας μας στην ελληνική αγορά».