Η TopHost ξεκινάει διαγωνισμό με Δώρο 4 iPad 16GB με Wi-Fi, ένα για κάθε εβδομαδιαία κλήρωση, μέχρι 24 Φεβρουαρίου.


TopHost_Free iPadΣτον διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε μέρος με 2 τρόπους:
1ος τρόπος) Αν έχετε Twitter Account με τουλάχιστον 10 followers, αρκεί να κάνετε tweet κάποιο μήνυμα που περιέχει όλες τις φράσεις “δωρεάν iPad”, “@tophostGR” και “http://ow.ly/3Lenp”, πχ “Θέλω και εγώ δωρεάν iPad από την @tophostGR. Δείτε λεπτομέρειες εδώ http://ow.ly/3Lenp. Στην συνέχεια το twitter Username θα καταχωρείται στη λίστα συμμετεχόντων στο διαγωνισμό της τρέχουσας εβδομάδας. Αν δεν κληρωθείτε την πρώτη εβδομάδα, μπορείτε να στείλετε νέο tweet για να καταχωρηθεί το username σας στην λίστα της νέας εβδομάδας.


2ος τρόπος) Με κάθε νέα παραγγελία ή ανανέωση υπηρεσιών από την ΤopHost, το όνομα σας προστίθεται αυτόματα στην λίστα συμμετοχών της τρέχουσας εβδομάδας. Συγκεκριμένα, ανά 20 ευρώ του συνολικού καθαρού ποσού της παραγγελίας θα αποκτάτε από μία συμμετοχή στον τρέχοντα εβδομαδιαίο διαγωνισμό.


Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιείται κλήρωση που θα αναδεικνύει έναν νικητή. Οι κληρώσεις θα γίνουν μέσω του random.org. Η εβδομαδιαία κλήρωση θα καταγράφεται σε video, το οποίο στην συνέχεια θα ανεβαίνει στο YouTube (http://www.youtube.com/user/TophostXtremeSupport).


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχή σελίδα της TopHost για τα Free iPads.