Η Blair Christie αναλαμβάνει Chief Marketing Officer, Worldwide Government Affairs της Cisco.


Blair Christie

Blair Christie

Η Cisco ανακοίνωσε ότι η Blair Christie είναι η νέα Chief Marketing Officer, Worldwide Government Affairs, και αναλαμβάνει άμεσα. Η κ. Christie, πρώην Αντιπρόεδρος Εταιρικής Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, διαδέχεται την Susan Bostrom, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία για να επιδιώξει μία νέα καριέρα. Η κ. Christie θα εξακολουθήσει να αναφέρεται στον John Chambers.


Κατά τη διάρκεια της θητείας της στη Cisco, η Susan Bostrom ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία του Internet Business Solutions Group. Η ηγεσία της στο τμήμα Worldwide Government Affairs επέδρασε θετικά στην ικανότητα της Cisco να εναρμονίζει τους επιχειρηματικούς της στόχους με τις ευκαιρίες για οικονομική και κοινωνική πρόοδο. Ως Chief Marketing Officer της Cisco, η Sue και η ομάδα της ενίσχυσαν το εμπορικό όνομα της εταιρείας, παρουσίασαν μία νέα διαφημιστική καμπάνια και νέο λογότυπο, ενώ έδωσαν νέα μορφή στην ιστοσελίδα Cisco.com. Εξάλλου, η Sue εμπλούτισε τις γνώσεις του marketing, κατά τη μετάβαση της Cisco από τα προϊόντα στις λύσεις και τις αρχιτεκτονικές, και διετέλεσε συνδιευθύντρια του Small Business Council της Cisco.


Η κ. Christie, η οποία αναλαμβάνει άμεσα, εκτός του ότι είναι υπεύθυνη του τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έχει και την ευθύνη των Οργανισμών Central Marketing και Worldwide Government Affairs της Cisco. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου θα συντονίζει και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες της εταιρείας να επιταχύνει τις αλλαγές στην αγορά, ενώ θα ηγηθεί της ανάπτυξης μέσω στρατηγικών εταιρικής επικοινωνίας, διαχείρισης φήμης και μάρκετινγκ.


Κατά το παρελθόν η κ. Christie έχει διατελέσει Senior Vice President του τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο της Cisco, και συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση της φήμης και της εικόνας της εταιρείας. Είναι executive sponsor του Communication and Collaboration Board της Cisco, ενώ παράλληλα συμμετέχει στο Enterprise Business Council της εταιρείας. Η κ. Christie είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του San Jose Tech Museum, μέλος του Corporate Reputation Management Advisory Council του Drexel University και μέλος της Arthur Page Society. Το 2009 η κ. Christie έλαβε από το περιοδικό Working Mother τον τίτλο «Εργαζόμενη Μητέρα της Χρονιάς».