Το νέο Memory Stick υψηλής ταχύτητας είναι ιδανικό για την αναβάθμιση της χωρητικότητας της HD βιντεοκάμερας και της ψηφιακής σας μηχανής.

sony-ms-hx8g-packshotΌσο περνάει ο καιρός τα ψηφιακά αρχεία απαιτούν όλο και μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Από τις compact φωτογραφικές μηχανές με τα πολλά megapixel, έως και τα τελευταία μοντέλα της σειράς α DSLR της Sony με τη δυνατότητα συνεχόμενης φωτογράφησης 5 καρέ το δευτερόλεπτο, οι απαιτήσεις για μνήμη τύπου flash αυξάνονται. Οι βιντεοκάμερες HD έχουν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις, κι έτσι η Sony Recording Media & Energy (RME) βρήκε τη λύση με την δημιουργία του Memory Stick PRO-HG Duo™ HX.

Το νέο Memory Stick PRO-HG Duo HX αποτελεί την ιδανική λύση για τους χρήστες που απαιτούν μεγάλη χωρητικότητα και χρειάζονται υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Το Memory Stick PRO-HG Duo HX διατίθεται στις χωρητικότητες των 4GB και 8GB και διαθέτει ταχύτητα ανάγνωσης 20ΜΒ/sec (15MB/sec εγγραφή1), γεγονός που το καθιστά κάτι περισσότερο από ικανό να αντιμετωπίσει κάθε περίσταση. Στην πραγματικότητα, όταν χρησιμοποιείται με τον παρεχόμενο USB adaptor για την επίτευξη της μέγιστης ταχύτητας, μπορεί να μειώσει τον χρόνο μεταφοράς δεδομένων πάνω από 30% συγκρινόμενο με ένα Memory Stick PRO Duo (Mark 2).

Η παροχή του USB adaptor σαν στάνταρ αξεσουάρ καθιστά τη μεταφορά δεδομένων στο PC ή το notebook απλή υπόθεση και φυσικά σας γλυτώνει από την επιβάρυνση της αγοράς του. Άλλη μια ιδιαίτερα χρήσιμη extra παροχή είναι η δωρεάν –μέσω διαδικτύου– υπηρεσία Memory Stick Data Rescue Service, με την οποία μπορείτε άμεσα να ανακτήσετε φωτογραφίες και αρχεία που σβήστηκαν κατά λάθος.

Το Memory Stick PRO-HG Duo HX, το οποίο χρησιμοποιεί ένα παράλληλο interface 8-bit για την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων λειτουργίας, και συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση που το συνοδεύει αποτελεί μια αρκετά συμφέρουσα αγορά.

Τα Memory Stick PRO-HG Duo HX είναι κάρτες μνήμης τύπου flash και κατασκευάζονται με μηχανήματα υψίστης ακριβείας στην γραμμή παραγωγής της Sony Recording Media & Energy (RME) για να σας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα για τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα παιχνίδια σας. Θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Οκτώβριο του 2008.

1 Αυτή η ταχύτητα βασίζεται σε δοκιμές με βελτιστοποιημένες διατάξεις συμβατών συσκευών. Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς εξαρτάται από τον διαθέσιμο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το Memory Stick PRO-HG Duo HX επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης 20MB/s και εγγραφής 15ΜΒ/s σε συνδυασμό με τον παρεχόμενο USB adaptor MSAC-UAH1.