Η Vodafone παρέχει πρώτη στους συνδρομητές της ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2Mbps.


vodafone k4506Ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως, αναβαθμίζει την υπηρεσία του mobile broadband, μέσω της πλέον προηγμένης τεχνολογίας δικτύου HSPA+ DC (High Speed Packet Access, Dual Carrier). Παράλληλα, αναβαθμίζει και επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο της, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες mobile broadband σε υψηλό ποσοστό του πληθυσμού, αλλά και σε πληθώρα περιοχών της χώρας.


Οι νέες αναβαθμισμένες ταχύτητες Vodafone Mobile Broadband παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Είναι εμπορικά διαθέσιμες, μέσω του αποκλειστικού Vodafone Κ4605 USB Stick με ονομαστικές ταχύτητες έως 42,2Mbps, το οποίο διατίθεται, αρχικά σε περιορισμένη ποσότητα, μέσω των καταστημάτων Vodafone. Για τη διάθεσή του θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Μέσα από την πλέον προηγμένη υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband, οι πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet και εφαρμογές, όπως πλοήγηση σε ιστοσελίδες, e-mail, instant messaging & social networking, όποτε το χρειαστούν από το φορητό υπολογιστή τους.