Οι κάτοχοι των entry level μοντέλων Navigon μπορούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές πλοήγησής τους σε Navigon 20 Plus.


NAVIGON_Upgrade-Visual_1xxxΜεταξύ των αναβαθμίσεων περιλαμβάνονται λειτουργίες όπως ο “Active Lane Assistant” και το “One-Click Menu”, καθώς και ενημερωμένοι χάρτες. Η αναβάθμιση προσφέρει νέα χαρακτηριστικά πλοήγησης που εστιάζουν κυρίως στην ασφάλεια και στην εργονομία.


Ο Active Lane Assistant παρέχει καλύτερο προσανατολισμό ιδιαίτερα όταν υπάρχει κίνηση. Ένα animation ταξιδιού δείχνει στον οδηγό ποια λωρίδα θα πρέπει να ακολουθήσει. Με το Navigon “MyBest POI” οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τρεις κατηγορίες POI’s (point of interest). Αυτά τα POIs μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλικ οπουδήποτε πάνω στην οθόνη χάρη στο One-Click Menu. Οι πληροφορίες που δεν είναι απαραίτητες αποκρύπτονται από την οθόνη, και έτσι υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής των χαρτών.


Με την πλοήγηση πεζών οι χρήστες μπορούν πλέον να βρίσκουν το …δρόμο τους και πεζοί. Οι συσκευές της σειράς 12 θα μπορούν πλέον να επωφελούνται και από τη λειτουργία Navigon MyRoutes, που ενσωματώνεται στη σειρά 13. Η λειτουργία αυτή προτείνει την ιδανική διαδρομή ανάλογα με τις οδηγικές συνήθειες του χρήστη, την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας. Επιπλέον, η συσκευή πλοήγησης προτείνει μέχρι και δύο εναλλακτικές διαδρομές. Για να δώσει στο χρήστη μία γεύση από τις λειτουργίες περιήγησης Navigon Sightseeing, εμφανίζεται ένα μικρό teaser παρουσίασης.


Η αναβάθμιση στο Navigon 20 Plus είναι άμεσα διαθέσιμη στην τιμή των €49.95 μέσα από την υπηρεσία Νavigon Fresh και το Navigon online shop. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι προϊόντα που έχουν αγοραστεί ήδη, όπως τα ADAC Camping ή το Michelin Restaurant and Hotel Guide, μπορούν επίσης να γίνουν download και μετά την αναβάθμιση.