Η Nintendo υπογράφει με την Capcom συμφωνία διανομής του Super Street Fighter IV 3D στην Ευρώπη.


nintendo_3ds-540x275Η Nintendo και η Capcom επιβεβαίωσαν ότι έχουν συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας για τη διανομή του επερχόμενου τίτλου Super Street Fighter™ IV 3D Edition, ώστε να είναι διαθέσιμο για το νέο φορητό σύστημα, το Nintendo 3DS που θα επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια με 3D απεικόνιση χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.


Σύμφωνα με τους όρους αυτής της συνεργασίας, η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, τη διαφήμιση και τη διανομή του παιχνιδιού στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, με την Capcom να παραμένει ο εκδότης. Η Capcom θα παραμείνει ως ο διανομέας του τίτλου στη Μέση Ανατολή. Το Super Street Fighter IV 3D Edition θα είναι ένας από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν τους πρώτους μήνες από την ημέρα λανσαρίσματος του Nintendo 3DS, καθώς η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 25 Μαρτίου 2011.


Περιλαμβάνοντας 35 χαρακτήρες, επιπλέον πίστες και κινηματογραφικά Ultra combos, το Super Street Fighter IV 3D Edition επεκτείνει τη δράση, επιτρέποντάς σας να παλέψετε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection.


Η νέα λειτουργία για τον τίτλο είναι η Figurine Mode, η οποία χρησιμοποιεί τη λειτουργία StreetPass του Nintendo 3DS, για να προσθέτει ένα συλλεκτικό meta-game και η επιλογή της 3D κάμερας που μεταφέρει την μάχη σε νέες διαστάσεις. Και για τους νέους παίκτες του παιχνιδιού, μια νέα πιο απλή ρύθμιση έχει προστεθεί και επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν προκλητικές κινήσεις πάλης με ένα μόνο άγγιγμα της οθόνης.