H Unisys ανακοινώνει το νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας ES7000.

Η Unisys, συνεχίζοντας την ανανέωση της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς συστημάτων ES7000, τα οποία υποστηρίζουν τις υποδομές με εφαρμογές πραγματικού χρόνου (mission critical), δημιούργησε τον ES7600R Enterprise Server προκειμένου να πετύχει υψηλότερες αποδόσεις και ταχύτερους χρόνους απόκρισης, με παράλληλη χρήση μικρότερου φυσικού χώρου.
Ο νέος εξυπηρετητής είναι σχεδιασμένος ώστε να ανταποκρίνεται σε ανάγκες περίπλοκων βάσεων δεδομένων και περιβάλλοντα επεξεργασίας συναλλαγών online, καθώς και σε έργα μεγάλης κλίμακας με απαιτήσεις consolidation & virtualization, όπως επίσης και σε υλοποιήσεις επιχειρηματικής ευφυΐας βασισμένες σε Microsoft SQL Server 2008.
Ο ES7600R ενσωματώνει την hex-core τεχνολογία σε Intel® Xeon® επεξεργαστές προσφέροντας αξεπέραστη επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και διαθεσιμότητα, στοιχεία απαραίτητα για τη σύμπτυξη πολλαπλών εξυπηρετητών στο σύστημα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει έως και δεκαέξι φυσικούς επεξεργαστές, άρα μέχρι 96 πυρήνες (cores), καθώς και 1-4 hardware partitions. Παράλληλα, υποστηρίζει dynamic partitioning, ενώ εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009 θα προσφέρει και την τεχνολογία secure partitioning.
Η εταιρεία Skipton Building Society είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας από τους πρώτους πελάτες στον κόσμο που προμηθεύτηκαν το νέο ES7000 Model 7600R, προκειμένου να αυξήσουν την ισχύ που απαιτείται για την υποστήριξη της μεγάλης βάσης δεδομένων Microsoft SQL. Η Dorothy Frankland, Head of Computer Services της Skipton Building Society, δήλωσε: «Η ετοιμότητα στην αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών μας, είναι η σημαντικότερη προτεραιότητά μας και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε servers που μπορούν να ανταποκριθούν στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών και συναλλαγών, χωρίς να διαταραχθεί το σταθερά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας»
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο ES7600R Enterprise Server, καθώς και το σύνολο των προϊόντων και λύσεων Unisys, απευθυνθείτε στη Uni Systems, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Unisys στην Ελληνική αγορά.