H Zegetron A.E. αναλαμβάνει την επίσημη διανομή των τίτλων της Bethesda και της Warner Bros Interactive Entertainment για την ελληνική αγορά.

Η Bethesda Softworks, ένας από τους κλασσικούς και πολυβραβευμένους developers, θα κάνει τα πρώτα της βήματα σαν publisher με έναν εξαιρετικό τίτλο και θα συνεχίσει και μέσα στην επόμενη χρονιά με την ίδια άριστη ποιότητα με την οποία μας έχει συνηθίσει. Το Fallout 3 θα έρθει στη χώρα μας στις 31/10/08 στο PS3, X360 και PC. Παράλληλα, η μεγάλη εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Warner Bros αναθέτει στη Zegetron τη διανομή των βιντεοπαιχνιδιών που θα βασίζονται στα πετυχημένα franchises της.
Η Warner Bros. Interactive Entertainment, η οποία ανήκει στο γκρουπ της Warner Bros. Home Entertainment, είναι υπεύθυνη για την έκδοση, τη δημιουργία, και την παροχή άδειας και διανομής, όσο αναφορά όλες της πλατφόρμες παιχνιδιών (PC, PSP. DS. Wii. PS2 &X360).

Σήμερα οι νέες κυκλοφορίες που έχουν ανακοινωθεί από την WARNER BROS INTERACTIVE ENTERTAINMENT για το έτος 2008 είναι οι παρακάτω:
* Lego Batman PS2, PS3, PSP, X360, WII, DS, PC
* Looney Tunes: Acme Arsenal PS2, X360, Wii, DS
* Speed Racer PS2
* Guinness Book of Records Wii, DS