Το UPA-PC700 αποτελεί οικονομική λύση για μεγάλο όγκο φωτογραφικών εκτυπώσεων, ενώ SnapLab UP-CR20L, προτείνει λύσεις εκτύπωσης φωτογραφιών στα καταστήματα λιανικής και τους φωτογράφους.

upa-pc700Πρόσφατα στην έκθεση φωτογραφικών ειδών Photokina 2008, η Sony ανήγγειλε ένα νέο μοντέλο που έρχεται να προστεθεί στη δημοφιλή σειρά SnapLab, η οποία προσφέρει λύσεις για την εκτύπωση ψηφιακών φωτογραφιών με συσκευές όλα-σε-ένα. Ανταποκρινόμενο στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για άμεση εκτύπωση ψηφιακών φωτογραφιών, το UP-CR20L σχεδιάστηκε, ώστε να είναι αποτελεσματικό χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων της Sony με το λογότυπο «Print by Sony» παρέχει στους καταναλωτές στιγμιαίες ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε κάθε κατάστημα, σε μια τιμή η οποία είναι λογική και για τον επιχειρηματία και για τον πελάτη. Με την βελτιωμένη ταχύτητα και την αυξημένη συμβατότητα με τα φορμάτ των media που καλείται να επεξεργαστεί, ο UP-CR20L προσφέρει την μέγιστη κερδοφορία καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης, το νέο μέλος της οικογένειας SnapLab διαθέτει το πλεονέκτημα της φτηνής και γρήγορης διαδικασίας που προσφέρει ένας φωτογραφικός σταθμός, αλλά
χωρίς μεγάλη αρχική δαπάνη της επένδυσης και καταλαμβάνοντας πολύ μικρότερο χώρο.

Όπως μας εξηγεί και ο Mark Buelow, Marketing Manager Digital Photography της Sony Europe, «Η κυκλοφορία του UP-CR20L ήταν σημαντικό γεγονός για τη Sony, διότι απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες και ολοκληρωμένο προϊόν για την εκτύπωση ψηφιακών φωτογραφιών. Αυτό το βελτιωμένο μοντέλο που προστέθηκε στην σειρά προϊόντων SnapLab δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις λιανικής να αυξήσουν τα κέρδη τους από τις υπηρεσίες εκτύπωσης που προσφέρουν. Σε αυτούς που εκτιμούσαν το μικρό μέγεθος των SnapLab, αλλά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη ζήτηση υπηρεσιών εκτύπωσης, αυτό το νέο, υψηλής ταχύτητας μοντέλο, θα προσφέρει μεγάλα περιθώρια αύξησης τόσο του κύκλου εργασιών όσο και του κέρδους. Με αυτό το προϊόν η Sony μπορεί να προσφέρει λύσεις στον τομέα των εκτυπώσεων ψηφιακών φωτογραφιών στον ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων λιανικής και περιμένουμε μετά την παρουσίασή του εδώ στην Photokina, ο UP-CR20L να σημειώσει παγκόσμια επιτυχία».

Ο UP-CR20L συνδυάζει την κορυφαία σχεδιαστική γραμμή της Sony με την τεχνολογία υπερ-ταχείας εξάχνωσης της χρωστικής και αποδίδει εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου με ρυθμό μέχρι και τέσσερα δευτερόλεπτα ανά εικόνα. Το λογισμικό είναι φιλικό προς τον χρήστη ώστε ο ευχαριστημένος πελάτης να ξαναγυρίσει, ενώ οι εργασίες συντήρησης του προϊόντος έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία του χειριστή-καταστηματάρχη.

Sony UPA-PC700
Πρόσφατα η Sony, με την παρουσίαση του UPA-PC700 σε όλο τον κόσμο, καλωσόρισε ένα νέο μέλος στην οικογένεια με τους φωτογραφικούς σταθμούς στιγμιαίας εμφάνισης. Ο νέος φωτογραφικός σταθμός είναι το νεότερο μέλος της σειράς προϊόντων με το λογότυπο “Print by Sony” και με το εύκολο στη χρήση του λογισμικό και την ομαλή λειτουργία που διαθέτει, θα προσφέρει στους επιχειρηματίες λιανικής την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών που προσφέρουν.

Σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων λιανικής, από παραδοσιακά φωτογραφεία, πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και σουπερμάρκετ, μέχρι γυμναστήρια και ινστιτούτα αισθητικής, το UPA-PC700 μεγιστοποιεί την κερδοφορία του επιχειρηματία και εξυπηρετεί στο έπακρον τον πελάτη ακόμη και αν επιθυμεί πολλές εκτυπώσεις και άριστη ποιότητα. Με την δυνατότητα να μετατρέπεται σε πολλαπλό σταθμό ή να δικτυώνεται με άλλα κέντρα εκτύπωσης, το UPA-PC700 αποτελεί μια ευέλικτη λύση που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χειριστή του.

«Το UPA-PC700 είναι αποτέλεσμα των εξαντλητικών συζητήσεων που είχαμε με τους πελάτες μας. Σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ευρώπη και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στους επιχειρηματίες, οι οποίοι προτίθενται να επενδύσουν στην αγορά των υπηρεσιών της στιγμιαίας εκτύπωσης μεγάλου όγκου φωτογραφιών», δήλωσε ο Mark Buelow, Marketing Manager Digital Photography της Sony Europe. «Εύκολο στην χρήση του, το UPA-PC700 θα προσφέρει στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να επεκτείνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κατάστημά τους, να εξασφαλίσουν νέους εισοδηματικούς πόρους και να διατηρήσουν την πελατεία τους».

Το UPA-PC700 δημιουργήθηκε με την συνεργασία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού, και προσφέρει κορυφαία βιομηχανική σχεδίαση με την εγγύηση της ποιότητας Sony. Εύκολο στη χρήση του, το σύστημα διαθέτει –μεγαλύτερη από τις συνηθισμένες– LCD οθόνη αφής 17 ιντσών (43 εκατοστών) και λογισμικό με διεπαφή χρήστη (interface) βασισμένο σε γραφικά ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέγουν και να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους γρήγορα. Επιπλέον, ο σταθμός είναι συμβατός με όλες τις κάρτες μνήμης και μέσα αποθήκευσης όπως τα DVD και συσκευές Bluetooth™ ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εκτύπωση φωτογραφιών.

Οι φωτογραφικοί σταθμοί της Sony χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής στην εκτύπωση και τυπώνουν στις πλέον δημοφιλείς διαστάσεις, όπως 10 x 15 εκ. (4” x 6”), 13 x 18 εκ. (5” x 7”) και 15 x 20 εκ. (6” x 8”) σε κορυφαία ταχύτητα. Με τεχνολογία υπερ-ταχείας εξάχνωσης της χρωστικής τυπώνει φωτογραφίες με ρυθμό 4 δευτερόλεπτα ανά εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sony και τις υπηρεσίες της που αφορούν την ψηφιακή φωτογραφία, επισκεφθείτε την διεύθυνση www.sonybiz.net/dp.