Η HP EMEA απέσπασε την αναγνώριση Excellence για την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες της.


hp logo 2010Η HP έλαβε την πιστοποίηση Excellence in Service Operations από την Technology Services Industry Association (TSIA) για την παροχή τεχνικής υποστήριξης και ανώτερων τεχνικών υπηρεσιών για προσωπικούς υπολογιστές και εκτυπωτές, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ).


Η HP παραμένει η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία PC η οποία έλαβε την πολυπόθητη για τον κλάδο αναγνώριση για το 2010. Η συγκεκριμένη αναγνώριση αποτιμά τη λειτουργία των field και web services καθώς και των υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου για τους πελάτες.


“Η HP επιδεικνύει αποφασιστικότητα και εστιάζει στην παροχή άριστης υποστήριξης στους πελάτες της”, αναφέρει η Joanne Weigel, senior director, Organizational Certification Programs, της TSIA. “Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις διαφορές που παρατηρούνται σε κάθε περιφέρεια στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, τόσο ανάμεσα στους πελάτες όσο και ανάμεσα στους υπαλλήλους”.


Ελεγκτές από την TSIA επιθεώρησαν σχολαστικά τις διοικητικές πολιτικές και τις διαδικασίες της HP. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της εταιρίας συγκρίθηκαν με σχεδόν 300 από τις καλύτερες πρακτικές του κλάδου συμπεριλαμβανομένων των: δέσμευσης στελεχών, διαχείρισης ταλέντων, υποστηρικτικών εργαλείων και τεχνολογίας, καθώς και λειτουργικών μετρήσεων. Έμπειροι ελεγκτές με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας ως service executives διεξήγαγαν τη σχολαστική διαδικασία του ελέγχου στην εταιρεία.


Είναι η πρώτη χρονιά όπου η HP ελέγχεται από την TSIA για την περιοχή της EMEA. Παρόλα αυτά η HP έλαβε την πιστοποίηση Excellence in Service Operations της TSIA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τις υπηρεσίες της σε προσωπικούς υπολογιστές και εκτυπωτές για την Βόρεια Αμερική, και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες σε notebooks και προσωπικούς υπολογιστές για την Βόρεια Αμερική.