Φτιαγμένο από ανθρακονήματα, τιτάνιο, γυαλί και ατσάλι, το Nokia 8800 Carbon Arte απευθύνεται σε όσους εκτιμούν την υψηλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Nokia 8800carbon_arteΗ Nokia παρουσίασε το Nokia 8800 Carbon Arte, ένα νέο κινητό τηλέφωνο της κατηγορίας premium, το οποίο παντρεύει τη διαχρονική σχεδίαση της σειράς Nokia 8800 Arte με υλικά που αποδίδουν μοναδικότητα βασισμένη στην αυθεντικότητα και την φινέτσα.

Τα ανθρακονήματα είναι ένα από τα πιο ελαφριά και δυνατά υλικά και εκφράζουν ένα μείγμα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής. Το Nokia 8800 Carbon Arte συνδυάζει τα τρισδιάστατα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν την απρόσκοπτη απόδοση με τη λάμψη των ανθρακονημάτων.

Εμπνευσμένο από την εφαρμογή των συγκεκριμένων υλικών σε ένα εύρος τομέων, όπως την αρχιτεκτονική, τα σπορ αυτοκίνητα και την αεροδιαστημική, το Nokia 8800 Carbon Arte αποπνέει μοντέρνα αίσθηση μέσα από τις μοναδικές πινελιές, την υφή και τα ανάγλυφα σχήματα που προσφέρουν ο άνθρακας και το τιτάνιο.

Διατηρώντας την παράδοση της σειράς Nokia 8800 Arte, η κάθε λεπτομέρεια του Nokia 8800 Carbon Arte είναι σχεδιασμένη προσεκτικά ώστε να εμπλουτίσει την αξία και ποιότητα της premium συσκευής. Οι μινιμαλιστικές και λείες επιφάνειες, ο μηχανισμός του και το εντυπωσιακό βάρος του κινητού συνθέτουν τη γραμμή του Nokia 8800 Arte. Επίσης, έχουν δημιουργηθεί soundtracks και θέματα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη σειρά.

Το Nokia 8800 Carbon Arte συνδυάζοντας διαχρονική σχεδίαση με εντυπωσιακές λειτουργίες, προσφέρει τη μοναδική λειτουργία tap-for-time, με την οποία οι κάτοχοι θα μπορούν να χτυπούν την ατσάλινη επιφάνεια κάτω από την οθόνη δύο φορές και το ρολόι θα εμφανίζεται στην οθόνη. Οι εικόνες στο background αλλάζουν συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας μία μοναδική αίσθηση στην οθόνη. Η λειτουργία «γυρίστε στη σίγαση» επιτρέπει στους κατόχους να ενεργοποιούν διακριτικά λειτουργία σίγασης για τις εισερχόμενες κλήσεις αναποδογυρίζοντας το κινητό με την μεριά της οθόνης προς τα κάτω.

Πέρα από τις δυνατότητες 3G και την κάμερα 3.2 megapixel με αυτόματη εστίαση και υψηλής ποιότητας ήχο, το Nokia 8800 Carbon Arte διαθέτει μία εκπληκτική οθόνη OLED και εμπλουτισμένη μνήμη 4 GB σε σχέση με την προηγούμενη σειρά.

Η συσκευασία του Nokia 8800 Carbon Arte περιέχει και μία αποκλειστική σειρά από αξεσουάρ. Ακουστικό Bluetooth αφής για έλεγχο της φωνής, ένα στυλάτο stand και μία όμορφη δερμάτινη θήκη.

Το Nokia 8800 Carbon Arte αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Ο πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Το νέο κινητό τηλέφωνο Nokia 8800 Carbon Arte, έρχεται να ενισχύσει την Premium σειρά της Nokia. Διαθέτοντας νέες, εξελιγμένες υπηρεσίες, καινοτόμα χαρακτηριστικά σε ένα χαρακτηριστικά καλαίσθητο σχεδιασμό που έρχεται να εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς καταναλωτές».