H 42η τετραήμερη έκθεση Xenia άνοιξε τις πύλες της για τους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.


Electrolux logoΧάρη στην άριστη δομή, διακόσμηση και θέση του περιπτέρου, τα εμπορικά σήματα της Electrolux και οι λύσεις για τις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και της φροντίδας και περιποίησης ρούχων και ιματισμού, προσέλκυσαν ένα πολύ σημαντικό αριθμό επισκεπτών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία λαμβανομένων υπόψη των δύσκολων οικονομικά καιρών. Η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και πολύ ενθαρρυντική, και αποτελεί ένδειξη του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών για νέες Green Spirit λύσεις, με μηχανήματα πιο παραγωγικά, πιο οικονομικά, πιο οικολογικά και πιο “υπεύθυνα”.


Η σειρά μηχανημάτων GREEN SPIRIT της Electrolux Professional που εκτέθηκαν ήταν στο επίκεντρο. Πρόκειται για μηχανήματα επαγγελματικής χρήσης best-in-class στο βιομηχανικό χώρο παγκοσμίως. Καθότι συνήθως τα επαγγελματικά μηχανήματα της αγοράς γενικά είναι βαρέως τύπου και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, απορρυπαντικού και νερού και λειτουργούν πάρα πολλές ώρες, ολόκληρο τον χρόνο, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις καταναλώσεις τους, αλλά και στην επιβάρυνση που προκαλούν στο περιβάλλον.


Έτσι εξασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος με τον καλύτερο μέχρι σήμερα τρόπο αφού έχουν τις μικρότερες εκπομπές σε ρύπους όπως CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) και NOX (μονοξείδιο του αζώτου). Επίσης οι καταναλώσεις τους, συγκριτικά με άλλα της αγοράς, είναι μικρότερες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο χρήστης τους, ο αγοραστής τους να “λαμβάνει συνεχώς χρήματα πίσω”, κάθε μέρα λειτουργίας από τις εξοικονομήσεις σε ηλεκτρικό, αέριο, νερό και απορρυπαντικά με ταυτόχρονη κορυφαία ποιότητα έργου και υψηλή παραγωγή, με ασφάλεια.


Στο περίπτερο της Electrolux Professional παρουσιάσθηκε επίσης ο μοναδικός στον κόσμο φούρνος Touchline, η νεώτερη προσθήκη στην επαγγελματική οικογένεια φούρνων Electrolux, που ενώνει την αξιοπιστία και την κορυφαία απόδοση του φούρνου air-o-steam, με την απλότητα, παραγωγικότητα, οικονομία, ασφάλεια και επαναστατική ταχύτητα. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου φούρνου air-o-steam Touchline μπορούν να συνοψιστούν στις λέξεις: Ένα απλό άγγιγμα αρκεί για να προετοιμάσει τα πιο εύγευστα φαγητά χάρη στη φιλική προς το χρήστη, υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής (262.000 χρώματα, σε 30 γλώσσες συμπεριλαμβανόμενης της Ελληνικής).


Στον φούρνο air-o-steam Touchline έγιναν επιδείξεις μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και γευσιγνωσίας από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους με τις οποίες η Electrolux Professional συνεργάζεται, Baker Master, McCain και Vahlrona καθώς επίσης, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα κρασιά της εταιρείας Χρυσοχόου.


air-o-steam TouchlineΤα νέα προϊόντα για το έτος που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Electrolux ήταν o νέος φούρνος air-o-steam Touchline , το νέο HSG Panini (Γκριλ Υψηλής Ταχύτητας), καθώς και μηχανήματα πλύσης και φροντίδας ρούχων και ιματισμού Lagoon, από το τμήμα Laundry της Electrolux Professional. Η Diversey πρότεινε τα κατάλληλα απορρυπαντικά για κάθε επαγγελματικό μηχάνημα της Electrolux.