Το έγχρωμο πολυλειτουργικό σύστημα (MFP) bizhub C35 της Konica Minolta, βραβεύτηκε με το βραβείο “Best Award” της BERTL.


Konica Minolta bizhub C35Το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών BERTL έδωσε στο έγχρωμο MFP την επευφημία του στην κατηγορία “Best Feature Rich A4 Color MFP”, η οποία αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία BERTL. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, η BERTL στήριξε την απόφασή της λόγω της έγχρωμης οθόνης αφής, των προηγμένων δυνατοτήτων σάρωσης και της τεχνολογίας του ελεγκτή Emperon. Το bizhub C35 προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε μικρές ομάδες εργασίας μεγαλύτερων επιχειρήσεων, όπου τοποθετείται συμπληρωματικά συχνά σε μεγαλύτερα συστήματα.


Υπάρχει η έγχρωμη οθόνη αφής, για παράδειγμα στο bizhub C35 η οποία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το BERTL. Η οθόνη είναι ένα χαρακτηριστικό σε όλα τα bizhub προϊόντα της Konica Minolta. Παρέχει στους χρήστες απλή και χρηστική διεπαφή για την διαχείριση και διανομή εγγράφων.


Konica Minolta bizhub C35 bannerΗ ευελιξία στη σάρωση και αποστολή φαξ ήταν ένα ακόμη κριτήριο για την BERTL για την απονομή του «Best Feature Rich A4 Colour MFP» στο bizhub C35. Ως σύστημα απευθύνεται σε μικρές ομάδες εργασίας, είτε ως ενιαίο κεντρικό ή σαν συμπληρωματικό σε μεγαλύτερα δυκτυακά συστήματα. Η σάρωση σε συνδυασμό με την εκτύπωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ είναι αναγκαία για κεντρικά συστήματα. Οι χρήστες επωφελούνται από τις λειτουργίες Scan-to-Email, Scan-to-FTP, Scan-to-SMB, Scan-to-USB, Scan-to-HDD και TWAIN δίκτυο με ταχύτητες έως και 30 πρωτότυπα ανά λεπτό. Για αποστολή φαξ, το bizhub C35 είναι εξοπλισμένο με φαξ Super G3 που περιλαμβάνει λειτουργιες προώθησης Fax και αποστολή PC Fax.


Απόδειξη της ηγετικής θέσης της τεχνολογίας της Konica Minolta είναι εξαιρετική ποιότητα εικόνας του bizhub C35 και ενισχυμένη ανάλυση εκτύπωσης, χάρη στο πολυμερισμένο γραφίτη τελευταίας γενιάς Simitri HD. Τα παραπάνω αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση του BERTL αιτιολογώντας την επιλογή του bizhub C35 για το BERTL’s Best Award. Το ίδιο ισχύει και για αποκλειστική τεχνολογία επεξεργασίας Emperon της Konica Minolta η οποία ενσωματώνεται στο bizhub C35. Η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Ξεχωρίζει για την πολυ-λειτουργικότητα των συστημάτων επιτρέποντας την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των επιμέρους εργασιών.


Ιδιαίτερα επεσημάνθηκε από την BERTL το bizhub Extended Solution Technology Developer Support Programme, εν συντομία bEST. Το bizhub C35 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία αυτή και παρέχει τη διεπαφή μεταξύ ενός ή περισσοτέρων συστημάτων bizhub και εφαρμογές λογισμικού που υπάρχουν στους υπολογιστές ή στους server. Με το bEST να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πλατφόρμας bizhub Open Platform (OP) της Konica Minolta.Η Πλατφόρμα καθιστά τα συστήματα bizhub και τις σχετικές εφαρμογές λογισμικού πιο προσιτά για τους πελάτες και τους προγραμματιστές.


Στο σύνολό τους, τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά κάνουν το bizhub C35 μια πολύτιμη συσκευή ομάδας εργασίας, γεγονός που το BERTL τόνισε και έδωσε το Βραβείο «Best Feature Rich A4 Colour MFP».