Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων καρτών μνήμης Kingston Secure Digital High Capacity (SDHC) UHS-I UltimateXX.


SDHC_UXX_233X_32GBΜε την υψηλότερη κλάση ταχύτητας που υπάρχει σήμερα, η UltimateXX πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει ο Secure Digital Association για τις επιδόσεις ανώτερου επιπέδου στις κάρτες Secure Digital (SD).


Με τη διάθεσή τους να ξεκινά μέσα στον Ιανουάριο 2011, οι UltimateXX της Kingston είναι ιδανικές για τους ενθουσιώδεις χρήστες που ασχολούνται με τη φωτογραφία και το βίντεο. Οι φωτογράφοι θα εκτιμήσουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν αλλεπάλληλες λήψεις, μία αρκετά μεγάλη πρόκληση μέχρι σήμερα, κυρίως λόγω των περιορισμών στην ταχύτητα της μνήμης.


Η UltimateXX καθιστά, επίσης, πολύ εύκολη την καταγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD). Οι επιδόσεις της SDHC UHS-I βελτιώνονται ακόμα περισσότερο όταν συνδυαστεί με μια συσκευή UHS-I, αν και η κάρτα είναι παράλληλα συμβατή με εξοπλισμό Class 4, 6 και 10.


Η σειρά UltimateXX της Kingston πληροί τις προδιαγραφές που θέτει ο SD Association για τη κατηγορία UHS-I με ταχύτητα ανάγνωσης έως 60MB/sec και 35MB/sec εγγραφή. Σε αυτό το επίπεδο επιδόσεων, η ταχύτητα εγγραφής των καρτών SDHC UHS-I είναι τρεις φορές υψηλότερη από τις κάρτες SDHC Class 10. Η σειρά UltimateXX διατίθεται σε χωρητικότητα 8GB, 16GB και 32GB.


Χωρητικότητα και Χαρακτηριστικά:
Επιδόσεις: 233x – έως 60MB/sec. ανάγνωση, και 35MB/sec. εγγραφή
Γρήγορη: ultra high-speed bus I (UHS-I)
Συμβατή: Με τις προδιαγραφές της SD Card Association version 3.01
Ασφάλεια: built-in διακόπτης write-protect για την αποφυγή απώλειας δεδομένων
Συμβατότητα: με SDHC και SDXC host devices, μη συμβατή με standard SD-enabled devices/readers
Αξιόπιστη: εγγύηση εφόρου ζωής
Απλή: εύχρηστη χάρη στο plug-and-play
Χωρητικότητες: 8GB, 16GB, 32GB
Διαστάσεις: 24mm x 32mm x 2.1mm
Βάρος: 2.5g
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40° C to 85° C
Θερμοκρασία λειτουργίας: -25° C to 85° C
Voltage: 3.3V
File Format: FAT32