Η εταιρεία Syscom και η λύση ασφαλείας Websense επιστρατεύτηκαν από την Cosmote για την προστασία των χρηστών της.

Η Cosmote για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιλέγει την λύση Websense Web Security Suite για την προστασία των χρηστών της αλλά και των συστημάτων της από ακατάλληλο περιεχόμενο στο Internet (Web Content Filtering).
Η λύση Websense Web Security Suite προστατεύει τους χρήστες της Cosmote από την επίσκεψή τους σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως, Adult Material, Drugs, Gambling κ.α., καθώς και σε ιστοσελίδες με τη δυνατότητα να προκαλέσουν κενά ασφάλειας και διαρροή κρίσιμων πληροφοριών αφού μπορούν να προσβάλουν τα πληροφοριακά συστήματά της με keyloggers, spyware, τεχνολογίες phishing και fraud, εκμεταλλεύσεις κ.α. Τις λύσεις της Websense (Web Content Filtering, E-Mail Security και Data Leakage Prevention) προμηθεύει στην Ελληνική αγορά η Syscom S.A. ως επίσημος διανομέας της Websense για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Websense, Α.Ε. προστατεύει παγκοσμίως περισσότερους από 42 εκατομμύρια υπαλλήλους από εξωτερικές και εσωτερικές απειλές ασφάλειας υπολογιστών. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό τεχνολογίας ThreatSeeker™, προσδιορισμού και κατηγοριοποίησης κακόβουλου περιεχόμενου, και τεχνολογίας πρόληψης διαρροής πληροφοριών, η Websense κάνει την χρήση του υπολογιστή ασφαλή και παραγωγική. Το λογισμικό της Websense, το οποίο διανέμεται μέσω του παγκόσμιου δικτύου του καναλιού των συνεργατών της, βοηθά τους οργανισμούς να εμποδίσουν κακόβουλο κώδικα, να αποτρέψουν την απώλεια προσωπικών δεδομένων και να διαχειριστούν την πρόσβαση στο Internet και την ασύρματη πρόσβαση.