Φορητά notebook PC από τη Sony με οθόνη 11.6 ιντσών με πλήρη χαρακτηριστικά και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.


YA_H01_B_Hero01Με ισορροπημένη απόδοση, φορητότητα και εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας, το νέο notebook PC Vaio της σειράς Y της Sony, σας προσφέρει περισσότερο χρόνο αυτονομίας και υπολογιστική ισχύ, με λιγότερο βάρος.


Το νέο YΒ χωρά άνετα στο χαρτοφύλακά σας ή στην τσάντα σας και είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, διακοπές ή την καθημερινή σας μετακίνηση. Ζυγίζει λιγότερο από 1,5 κιλό και μεταφέρεται πανεύκολα. Διαθέτει σασί που αιχμαλωτίζει το βλέμμα και κυλινδρική σχεδίαση του αρμού άρθρωσης της οθόνης.


YA_S06_B_Front_open_wallpaperΜε πολύ ισχυρό επεξεργαστή και εκπληκτική αυτονομία που φτάνει τις 6 ώρες, το ΥΒ είναι πλήρες υπολογιστικό σύστημα ισάξιο ενός PC και έχει σχεδιαστεί για άνετη χρήση, είτε θέλετε να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας, είτε επιθυμείτε να συνεχίσετε την εργασία σας έξω από το γραφείο.


Η πραγματικά ευρεία οθόνη VAIO Display με την υψηλή αντίθεση και τη διαγώνιο των 11.6” (29,4 εκ.), σας επιτρέπει να περιηγείστε άνετα στο διαδίκτυο, να βλέπετε τις φωτογραφίες σας και να επεξεργάζεστε έγγραφα.


Ο σχεδιασμός και η απόσταση των πλήκτρων μεταξύ τους, εξασφαλίζει πληκτρολόγηση με άνεση και ακρίβεια. Συμπληρώνεται από ένα εργονομικό touchpad για ακριβή έλεγχο των χειρισμών με τα αυθεντικά Microsoft Windows®7 και τις εφαρμογές που υποστηρίζονται. Η ενσωματωμένη κάμερα Motion Eye και το ενσωματωμένο μικρόφωνο απλοποιούν τις βιντεοκλήσεις ή τις συνομιλίες στο internet με φίλους και συγγενείς.


YB_H02_S_Hero02Με το εύκολο στην πρόσβαση πλήκτρο Assist ενεργοποιείτε το λογισμικό Vaio Care, το οποίο σας βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και στη συντήρηση του δικού σας Vaio. Οι τρεις θύρες USB συμπληρώνονται από το Bluetooth® για ασύρματη συνδεσιμότητα. Υπάρχει επίσης έξοδος HDMI για να απολαμβάνετε αποθηκευμένα HD βίντεο και φωτογραφίες σε μια οποιαδήποτε τηλεόραση HD στην οποία θα συνδεθείτε.


Ιδιαίτερα προσιτό, το Vaio YB διαθέτει τη νέα τεχνολογία VISION από την AMD. Συνδυάζει ισχυρό επεξεργαστή AMD και προχωρημένα γραφικά discrete-class DirectX® 11 στο ίδιο τσιπ, χαρίζοντας ομαλή και ζωντανή οπτική εμπειρία. Το Vaio YB έχει ασημί, σατέν φινίρισμα και εγκατεστημένα τα αυθεντικά Windows®7, έκδοση Home Premium. Προσφέρει εξαιρετικά γραφικά για ταχύτερη πρόσβαση και περιήγηση στο διαδίκτυο και ομαλή αναπαραγωγή ταινιών Full HD.


Μοντέλο VPCYB1S1E/S
Επεξεργαστής AMD Dual-Core Processor E-350 με γραφικά AMD Radeon™ HD 6310 Discrete-Class
Λειτουργικό σύστημα Genuine Windows® 7, έκδοση Home Premium (32-bit)
Μνήμη 2 GB DDR3 1066 MHz SDRAM (Μέγιστο 4 GB)
HDD 320 GB Serial ATA 5400 rpm
Οθόνη 29,4 εκ. (11.6”) 16:9 VAIO Display (1366 x 768)
Γραφικά AMD Radeon™ HD 6310 Discrete-Class Graphics
Οδηγός οπτικού μέσου
Βάρος & μέγεθος 1,46 κιλ. (με την παρεχόμενη μπαταρία)202,8 x 25 x 290 χλστ. (ΒxΥxΠ)
Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth® 2.1, Hi-Speed USB 2.0 (x3), MOTION EYE® digital camera