Οι νέες LCD τηλεοράσεις από τη Sony προσφέρουν περισσότερη λειτουργικότητα και διαδικτυακό περιεχόμενο.


bravia familyΤο 2011 οι τηλεοράσεις Bravia φέρνουν στην οθόνη σας ό,τι καλύτερο από το διαδίκτυο. Με όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα Bravia LCD να διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, μαζί με τα νέα κανάλια και τις υπηρεσίες που προστίθενται συνεχώς στην πλατφόρμα Bravia Internet Video, γίνεται πιο εύκολο από ποτέ να βλέπετε ότι επιθυμείτε, όταν το επιθυμείτε.


Μπορείτε να αναζητάτε video σε δημοφιλή sites όπως το YouTube™ και το DailyMotion™, ή να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές που δεν προλάβατε να δείτε, μέσω υπηρεσιών ετεροχρονισμένης προβολής (catch up TV). Και όλα αυτά από την άνεση του καναπέ σας, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε με το PC ή το laptop σας.


kdl55hx920Ανακαλύψτε τι κάνουν οι φίλοι σας μέσα από αναρτήσεις σε πραγματικό χρόνο στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter™ και το Facebook™. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας sites και να σερφάρετε στο Internet από την οθόνη της τηλεόρασής σας με τον Opera web browser.


Το 2011 η συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi επεκτάθηκε σε όλη τη σειρά Bravia. Απλά συνδέστε τον SONY USB αντάπτορα Wi-Fi και είστε έτοιμοι για ασύρματη σύνδεση και online ψυχαγωγία. Οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι επίσης συμβατές με το πρωτόκολλο DLNA και το Wi-Fi Direct, για να μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα φωτογραφίες, μουσική και ταινίες σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.


ex720Προσθέστε –προαιρετικά– εξοπλισμό κάμερας και μικροφώνου στις νέες Internet TV της Sony και θα μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν βιντεοκλήσεις ή φωνητικές κλήσεις μέσω του διαδικτύου, με τη χρήση του Skype™.
Στα άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά αυτών των τηλεοράσεων, περιλαμβάνεται και η απευθείας εγγραφή σε σκληρό δίσκο μέσω θύρας USB. Απλά προγραμματίστε την τηλεόρασή σας για εγγραφή βάσει των οδηγιών του Electronic Programme Guide και αυτή αυτόματα θα μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές.


Άλλη μια καινοτομία του 2011 είναι οι δωρεάν εφαρμογές για iPhone και συσκευές με λειτουργικό Android, με τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε το «έξυπνο» κινητό σας σε τηλεκοντρόλ της BRAVIA. Χρησιμοποιήστε το κινητό σας για να χειριστείτε λειτουργίες όπως το TrackID™, με το οποίο μπορείτε να αναγνωρίσετε μουσικά κομμάτια με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι εφαρμογές αυτές σας προσφέρουν επίσης εύκολη πληκτρολόγηση μέσω του πληκτρολογίου του κινητού σας, όταν αποφασίσετε να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε κάποια συμβατά μοντέλα VAIO notebook για να πληκτρολογείτε με μεγαλύτερη άνεση από απόσταση, χωρίς καλώδια.


Full HD σε δύο και τρεις διαστάσεις
ex320Τώρα, με την καθαρότερη, φωτεινότερη Full HD 3D εικόνα με ελαχιστοποιημένη θολότητα, οι τηλεοράσεις Bravia 3D όπως η ΕΧ720 αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να φέρετε σπίτι την 3D ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.
Τα 3D Active Shutter γυαλιά της Sony είναι πλέον επαναφορτιζόμενα και διαθέτουν μια νέα, ελαφρότερη σχεδίαση για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Χαρίζουν μια υψηλής ποιότητας 3D εικόνα σε Full HD και θα σας επιτρέψουν να βυθιστείτε στην μαγική απόλαυση του 3D για ώρες ολόκληρες, χωρίς να σας κουράσουν.


Τα μοντέλα Bravia του 2011 διαθέτουν βελτιωμένη ποιότητα Full HD δισδιάστατης εικόνας. Η HX920 είναι εφοδιασμένη με το καινοτόμο σύστημα οπίσθιου φωτισμού «Intelligent Peak LED» για υπέροχη κινηματογραφική εικόνα με βαθύ μαύρο χρώμα και ενισχυμένα επίπεδα λευκού.


Η τεχνολογία του Motionflow συνδυάζει εξελιγμένο σύστημα οπίσθιου φωτισμού LED με «γρήγορα» Frame Panels που βελτιώνουν τη λεπτομέρεια στην οθόνη και δημιουργούν ομαλότερη αλληλουχία κίνησης. Με το σύστημα Motionflow XR 800, μπορείτε να παρακολουθείτε βιντεοπαιχνίδια, σπορ και ταινίες με έντονη δράση, σε ρυθμό 800ων καρέ ανά δευτερόλεπτο και να απολαμβάνετε εικόνα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και λιγότερες ασάφειες.


Οι Bravia του 2011 διαθέτουν επίσης τους νέους επεξεργαστές εικόνας X-Reality & X-Reality PRO, οι οποίοι προσφέρουν εξαιρετική λεπτομέρεια ακόμη και σε ταινίες συμβατικής ευκρίνειας. Αυτοί οι επεξεργαστές παράγουν ολοζώντανη εικόνα και αναβαθμίζουν χαμηλής ποιότητας εικόνα από το διαδίκτυο σε ανάλυση παραπλήσια του HD.


Τα  μοντέλα BRAVIA για το 2011 με μια ματιά


EX320LED και Internet TV για τα μικρά δωμάτια CX520Έτοιμη  για σύνδεση στο Internet όποτε εσείς θελήσετε
  • Μικρή, λεπτή και στυλάτη οθόνη Edge LED
  • Ενσωματωμένο Wi-Fi για Internet video και Skype™
  • Βελτιωμένα χρώματα και εικόνα high definition
  • Καθαρή εικόνα Full HD με μεγάλη λεπτομέρεια
  • Δείτε βίντεο από το Internet και πραγματοποιήστε δωρεάν κλήσεις μέσω Skype™ *
  • Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη με έξυπνους αισθητήρες και έξυπνα χαρακτηριστικά


NX720Αλλάξτε τον τρόπο που  βλέπετε TV με τη σχεδίαση Monolithic Design EX720Full HD 3D TV για όλη την οικογένεια
  • Απίστευτα λεπτή  οθόνη LED με σχεδίαση Monolithic Design
  • Ασύρματη σύνδεση με το Internet και δωρεάν κλήσεις μέσω Skype™*
  • Ομαλή ροή εικόνας και υψηλή ποιότητα θέασης τόσο σε 2D, όσο και σε 3D
  • Καθαρή, υψηλής ποιότητας εικόνα 3D και 2D με ομαλή ροή
  • Παρακολουθήστε βίντεο από το Internet και κάντε δωρεάν κλήσεις μέσω Skype™ *
  • Έξυπνες λειτουργίες για να αυξήσετε την ποιότητα εικόνας, να εξοικονομείστε ενέργεια και να κερδίσετε σε άνεση


HX920Κορυφαία  κινηματογραφική  απόδοση HX820Λεπτή και στυλάτη «κινηματογραφική» 3D TV HX720Internet και 3D σε μεγάλη οθόνη
  • Σύστημα Intelligent Peak LED για εκπληκτική αντίθεση
  • Motionflow XR 800 για ομαλή ροή εικόνας στις σκηνές δράσης
  • Υψηλής ποιότητας 2D και 3D εικόνα με X-Reality PRO
  • 2 ζεύγη γυαλιών 3D και εξοπλισμός κάμερας & μικροφώνου για το Skype™
  • Λεπτή οθόνη Dynamic Edge LED υψηλής αντίθεσης
  • Ενίσχυση HD για τα online βίντεο και την εικόνα χαμηλής ποιότητας από τον επεξεργαστή X-Reality PRO
  • Ομαλή ροή εικόνας σε σκηνές δράσης με Motionflow XR 400
  • Ολοζώντανη εικόνα 2D και 3D σε λεπτή οθόνη LED
  • Ομαλή ροή εικόνας σε σκηνές δράσης με Motionflow XR 400
  • Δείτε βίντεο από το διαδίκτυο σε υψηλή ανάλυση με τον επεξεργαστή X-Reality PRO