Απλοποιημένη διαδικασία λήψης και sharing με τεχνολογία 3D και άλλα χαρακτηριστικά από τις κάμερες της Sony.


MHS-FS3_2Οι νέες HD βιντεοκάμερες Bloggie της Sony διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία τις κάνουν να ξεχωρίζουν σε μια ήδη πολυπρόσωπη κατηγορία προϊόντων, ενώ συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας λήψεις βίντεο ΜΡ4 και φωτογραφιών, καθώς και δυνατότητες για να μοιράζεστε εύκολα τα αρχεία σας στο διαδίκτυο (web sharing).


Αυτή η γενιά φορητών συσκευών, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα με την κυκλοφορία του Bloggie Touch, τώρα κλείνει το μάτι στην τεχνολογία 3D, στις δυνατότητες της διπλής οθόνης και στο πνεύμα του μινιμαλισμού. Με τα μοντέλα Bloggie, Bloggie Duo και Bloggie 3D μπορείτε να καταγράψετε βίντεο ΜΡ4 Full HD 1920×1080 και φωτογραφίες ανάλυσης 5 megapixels.


Όλα τα μοντέλα HD βιντεοκάμερας Bloggie της Sony είναι λεπτά και κομψά, έχουν απλό χειρισμό μέσω πλήκτρων και συνδυάζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα, το λογισμικό και την άψογη ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης για εύκολη, δημιουργική λήψη και μοίρασμα. Στα διάφορα μοντέλα της σειράς μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως:


MHS-FS1_15Αισθητήρα «Exmor™» CMOS μεγάλης ευαισθησίας, ο οποίος καταγράφει βίντεο υψηλής ανάλυσης και φωτογραφίες με λεπτομέρειες και λιγότερο κόκκο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.
Λήψεις freestyle και αναπαραγωγή με αυτόματη ρύθμιση του interface γραφικών (GUI) για χρήση σε κάθετη ή οριζόντια θέση
Διπλή εγγραφή, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, ενώ εγγράφετε βίντεο
Λειτουργίες Auto Focus/ Auto Macro, για να εστιάζετε αυτόματα σε αντικείμενα ακόμα και σε απόσταση 10 εκατοστών
Λειτουργία «Share it Later», η οποία σημειώνει τα βίντεο και τις φωτογραφίες που επιθυμείτε να «ανεβάσετε» την επόμενη φορά που θα βρεθείτε online, στο PC ή στο Mac σας.


Τα μοντέλα Bloggie διαθέτουν επίσης σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot® για βίντεο με ομαλότερη ροή, τεχνολογία Face Detection για να βελτιώνονται τα πρόσωπα με την αυτόματη διόρθωση έκθεσης, ενσωματωμένο βραχίονα USB για εύκολη φόρτιση και μεταφόρτωση αρχείων στον υπολογιστή, εσωτερική μνήμη, ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, εγκατεστημένο λογισμικό Bloggie και έξοδο HDMI™ για να απολαμβάνετε περιεχόμενο στη δική σας HD τηλεόραση.


Η οικογένεια Bloggie
Η σειρά Bloggie της Sony καλωσορίζει τρία καινούργια μοντέλα, το καθένα από τα οποία προσφέρει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία. Η πρώτη HD 3D βιντεοκάμερα τσέπης, η Bloggie 3D (MHS-FS3) είναι ένα καινοτόμο μοντέλο με δύο φακούς, δύο αισθητήρες εικόνας, μικρόφωνο stereo και ενσωματωμένο φωτισμό LED για να καταγράψετε 3D ή 2D βίντεο και φωτογραφίες. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να αναπαραχθεί σε 3D, χωρίς γυαλιά, στην LCD οθόνη των 2,4 ιντσών της συσκευής, ή με τη χρήση 3D γυαλιών σε οποιαδήποτε HDTV τηλεόραση με 3D δυνατότητες, όπως η νέα BRAVIA KDL-HX820 της Sony.


MHS-FS1_9Η σειρά Bloggie, με τις φορητές HD βιντεοκάμερες, διαθέτει και ένα μοντέλο με διπλή οθόνη, το Bloggie Duo (MHS-FS2). Η λεπτή βιντεοκάμερα είναι εφοδιασμένη με δύο οθόνες LCD – μια 2,7 ιντσών στην πίσω πλευρά και μία 2 ιντσών στην εμπρόσθια – για να βρείτε νέους, διασκεδαστικούς τρόπους να απαθανατίσετε τον εαυτό σας και άλλους σε full HD βίντεο ή σε φωτογραφίες με ανάλυση 5.1 megapixel. Το Bloggie Duo διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED και διατίθεται σε δύο μοδάτα χρώματα – βιολετί και λευκό.


Η τριάδα των νέων μοντέλων Bloggie συμπληρώνεται από ένα μοντέλο entry-level, το οποίο προσφέρει στους φίλους του βίντεο που βρίσκονται συνήθως εν κινήσει, μια έξυπνη συσκευή τσέπης σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Το Bloggie MHS-FS1 διαθέτει μια ultra compact, πανάλαφρη σχεδίαση, με μεγάλη, ευρεία LCD οθόνη 2,7 ιντσών και διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα.


Απλό Online Sharing με όλους
Με το παρεχόμενο λογισμικό Bloggie για Mac και για Windows, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μοιραστείτε βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Συνδεθείτε απλά με το ενσωματωμένο USB και κάντε αίσθηση στα social media, αφού υπάρχει υποστήριξη για να «ανεβάζετε» αρχεία στο Facebook®, στο YouTube™, στο Flickr®, και στο Picasa Web Albums™. Τα μοντέλα MHS-FS1 και MHS-FS2 με την εσωτερική μνήμη 4 GB, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά το Απρίλιο του 2011. Το MHS-FS3 με την εσωτερική μνήμη των 8 GB θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο του 2011.