Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και κομψή, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ηλεκτρονικής συσκευής και αξεσουάρ μόδας.


S Series family pictures_rosso bianco neroΗ σειρά Packard Bell EasyNote S ξεχωρίζει με το στρογγυλεμένο σχήμα, τις απαλές γραμμές και τις πλούσιες σχεδιαστικές της λεπτομέρειες. Το κομψό στήριγμα της παλάμης έχει το μοτίβο του καλύμματος, ενώ το ελκυστικό πληκτρολόγιο και το touchpad ολοκληρώνουν την εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση. Από την άλλη, η σύγχρονη ψηφιακή ζωή απαιτεί τη μέγιστη ευκολία χρήσης, διαισθητικά στοιχεία ελέγχου και δυνατότητες κοινής χρήσης online.


Με τις διαισθητικές της λειτουργίες, η σειρά Packard Bell EasyNote S γίνεται πραγματική απόλαυση στη χρήση της. Τα πλήκτρα αφής ενός κλικ είναι βολικά τοποθετημένα και προσαρμοσμένα σε καθένα από τα πλήκτρα λειτουργίας και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε έξυπνες εφαρμογές.


Το πλήκτρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (F2), σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το touchpad χρησιμοποιώντας απλώς ένα πλήκτρο (F6).


Το πλήκτρο κοινωνικής δικτύωσης Packard Bell 2.0 επιτρέπει ολοκληρωμένη κοινωνική δικτύωση. Η πιο εντυπωσιακή εφαρμογή, το πρωτοποριακό Packard Bell Social Networks, συγκεντρώνει τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης σε ένα και μόνο σημείο, όπου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου.


Η κάμερα και το μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένα στο notebook επιτρέπουν την άμεση συνομιλία υψηλής ανάλυσης με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στην οθόνη υψηλής ανάλυσης της σειράς Packard Bell EasyNote S απολαμβάνετε ευκρινείς, πεντακάθαρες εικόνες.


Συνδέστε το ακουστικό του κινητού σας τηλεφώνου για να απολαύσετε μουσική, συνομιλίες και βίντεο, ή οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με την πλήρη έκδοση του Adobe® Photoshop® Elements 8. Χάρη στο βύσμα πολλαπλών χρήσεων μπορείτε να ακούτε μουσική και να συνομιλείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς να χρειάζεστε να αλλάζετε βύσματα.


Με τη σύνδεση ασύρματου δικτύου Wi-Fi μπορείτε να συνδεθείτε από οποιοδήποτε σημείο ασύρματης σύνδεσης. Ταυτόχρονα, η σύνδεση με ψηφιακές συσκευές μικρής εμβέλειας είναι ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth. Μπορείτε να ανταλλάξετε δεδομένα 10 φορές ταχύτερα από όσο με συσκευές προηγούμενης γενιάς, χάρη στη σύνδεση USB 3.0.


Η προαιρετική συσκευή εγγραφής δίσκων Blu-ray σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο HD σε δίσκους Blu-ray. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη μουσική σας συλλογή, αγαπημένα φωτογραφικά άλμπουμ ή άλλο περιεχόμενο πολυμέσων σε DVD.


Τα διαφορετικά μεγέθη οθόνης της σειράς Packard Bell EasyNote S σας επιτρέπουν να βρείτε το κατάλληλο notebook που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής. Το Packard Bell EasyNote NS με την οθόνη ευρείας θέασης 14″ είναι ιδανικό εάν προέχει για σας η φορητότητα: μικρό σε μέγεθος για μεγάλη απόλαυση. Το Packard Bell EasyNote TS με την οθόνη 15,6″ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες, χωρίς να χάνετε καθόλου από το στιλ σας. Το Packard Bell EasyNote LS με την οθόνη 17,3″ είναι η ιδανική εναλλακτική επιλογή για τον επιτραπέζιο υπολογιστή που έχετε στο σπίτι, παρέχοντας κορυφαία εμπειρία πολυμέσων.


Η σειρά Packard Bell EasyNote S θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές από τον Ιανουάριο του 2011.