H Toshiba παρέχει περισσότερες δυνατότητες ψηφιακής μουσικής και ενσωματώνει απαράμιλλη ποιότητα ήχου σε netbook.


toshiba_logoΤα τελευταία netbooks mini NB550D και mini NB520 έχουν πρόσβαση στο Toshiba Music Place της 7digital και απευθύνονται στους λάτρεις του ήχου. Το netbook mini NB550D και η φορητή συσκευή ήχου mini NB520 της Toshiba προσφέρουν απευθείας και εύκολη πρόσβαση στο Toshiba Music Place. Η πλατφόρμα μουσικής της 7digital, προσφέρει επιλογή περισσότερων από 10 εκατομμυρίων MP3 μουσικών κομματιών. Οι νέοι mini NB550D και mini NB520 διαθέτουν ισχυρά harman/kardon® stereo ηχεία για απαράμιλλη ποιότητα ήχου και θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2011.


Πάνω από 10 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια στο Toshiba Music Place της 7digital
Το κατέβασμα ψηφιακής μουσικής συνεχίζει να κερδίζει έδαφος: ενώ ο αριθμός των καταναλωτών που αγοράζουν ψηφιακή μουσική στην Ευρώπη έφτασε τα 117.6 εκατομμύρια το 2009, αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι τα τέλη του 20141. Σε απόλυτη σύμπνοια με την αύξηση της ζήτησης για ψηφιακή μουσική, οι φορητές συσκευές ήχου mini NB550D και mini NB520 της Toshiba προσφέρουν απευθείας πρόσβαση στο Toshiba Music Place της 7digital.


Netbooks που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ήχου
Οι ειδικοί της Toshiba και της Harman ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να ενσωματώσουν πανίσχυρα ηχεία σε μικρό περίβλημα προσφέροντας ένταση και ποιότητα ήχου που δε βρίσκεις σε netbooks. Διαθέτοντας Dolby Advanced Audio οι mini NB520 και mini NB550D προσφέρουν 2x2Watts ισχύ και καλύπτουν τη συχνότητα ήχου όλων των δημοφιλών ειδών μουσικής όπως ροκ, hip-hop, τζαζ ή κλασική μουσική με απόλυτη φυσικότητα.


Το συγκρότημα AlascA πρωταγωνιστεί στα videos των mini NB520 και mini NB550D
Στο πλαίσιο της σύνδεσής της με τη μουσικής, η Toshiba συνεργάζεται με το indie-folk συγκρότημα AlascA από την Ολλανδία, φιναλίστ του διαγωνισμού Grote Prijs van Nederland 2010. Μέσω του Toshiba Music Place είναι διαθέσιμα τα τελευταία κομμάτια των AlascA.