Βελτιστοποιημένη και απλοποιημένη ροή εργασιών μέσω των νέων εκδόσεων FrameMaker και RoboHelp.


Adobe Technical Communication SuiteΗ Adobe Systems Incorporated παρουσιάζει την Adobe Technical Communication Suite 3, την πιο πρόσφατη έκδοση του πλήρους εργαλείου δημιουργίας και έκδοσης πλούσιου περιεχομένου, τεχνικών πληροφοριών και εκπαιδευτικού υλικού για πολλαπλές συσκευές. Η νέα βελτιωμένη έκδοση της κυρίαρχης σουίτας στην αγορά επιτρέπει σε τεχνικούς συγγραφείς και σχεδιαστές οδηγιών χρήσης να εμπλουτίζουν, να διαχειρίζονται και να εκδίδουν περιεχόμενο σε πολλαπλά κανάλια και συσκευές με ενιαίες διαδικασίες.


Η Adobe παρουσιάζει επίσης νέες εκδοχές των βασικών στοιχείων της σουίτας: Adobe FrameMaker® 10, μια δυναμική λύση για συγγραφή και έκδοση τεχνικού περιεχομένου και Adobe RoboHelp® 9, μια λύση συγγραφής και έκδοσης με τη βοήθεια HTML και XML. Τα Adobe Photoshop® CS5, Adobe Captivate® 5 και Adobe Acrobat® X Pro περιλαμβάνονται, επίσης, στη σουίτα, ενσωματώνοντας δυναμικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, eLearning, δημιουργία demo και δυναμικές λειτουργίες PDF.


Νέα χαρακτηριστικά
Technical Communication Suite 3
– Ενισχυμένο single-sourcing: εισαγωγή περιεχομένου FrameMaker σε RoboHelp με υποστήριξη για βιβλία FrameMaker. Απευθείας σύνδεση με χάρτες DITA (Darwin Information Typing Architecture), αυτόματη μετατροπή πίνακα και λίστας και δημιουργία πολλαπλών RoboHelp εφαρμογών.
– Δυναμική έκδοση περιεχομένου με “’ένα κλικ”: Δημιουργία περιεχομένου XML και DITA (1.2) και εξαγωγή σε πολλαπλές μορφές αρχείου, συμπεριλαμβανομένων εκτυπώσεων, PDF, Adobe AIR™, WebHelp, EPUB, XML και HTML, καθώς και διάθεση σε κινητές συσκευές, όπως eReaders, smartphones και tablets.
– Ενισχυμένες δυνατότητες multimedia: Περισσότερες από 45 μορφές video και ήχου και μοντέλα 3D, training και προσομοιώσεις.


FrameMaker 10
– Υποστήριξη προτύπων: Ενισχυμένες δυνατότητες XML/DITA μέσω FrameMaker 10, με ενσωμάτωση προτύπων όπως το DITA 1.2.
– Ενίσχυση χρήσης: Αποτελεσματικότερη ροή εργασιών με ενσωματωμένα εργαλεία και templates ειδικά σχεδιασμένα για ευκολότερη δημιουργία περιεχομένου. Ταχύτερη ροή εργασιών μέσω Auto Spell Check, Highlight Support, ενισχυμένη λειτουργία Find and Replace.
– Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System-CMS): Συστήματα όπως το Documentum και το MS SharePoint είναι ενσωματωμένα στο FrameMaker 10 χωρίς επιπρόσθετο κόστος.


RoboHelp 9
– Πιο προσωποποιημένη και βελτιστοποιημένη εμπειρία τελικού χρήστη:
– Σύστημα φιλτραρίσματος ανάλογα με τα ρόλο, το τμήμα, τη γεωγραφική θέση, τα προϊόντα, το λειτουργικό σύστημα ή όποια άλλη παράμετρο μπορεί να δώσει τις πιο σχετικές πληροφορίες άμεσα.
– Ανώτερη ποιότητα περιεχομένου με τη δυνατότητα του χρήστη να προσθέτει σχόλια, να αξιολογεί το περιεχόμενο και να προσθέτει δικό του σχετικό περιεχόμενο.
– Δημιουργία πλούσιων, διαδραστικών υλικών με πρόσβαση σε περιεχόμενο Web συμπεριλαμβανομένων Google search, blogs, wikis και forums.
– Αποτελεσματική ροή εργασιών: Συνεργασία με συγγραφείς, ειδικούς ανά θέμα και αναγνώστες με PDF shared reviews, live linking, Adobe AIR Help και άλλες επιλογές για πολλαπλούς συγγραφείς.
– Τα Adobe FrameMaker Server 10 και Adobe RoboHelp Server 9, συμπληρώνουν αυτό το νέο προϊόν και αποτελούν λύσεις μέσω server, ιδανικές για επιχειρήσεις καθώς μειώνουν το κόστος για την προσαρμογή περιεχομένου και αποστολή του σε πολλά μέσα.