Έτσι, αν η βαρετή πλευρά της τεχνολογίας σας έχει κουράσει, ανακαλύψτε ένα πολύχρωμο εναλλακτικό κόσμο, με την… “μοδάτη” εκδοχή της σειράς VAIO.

Sony VAIO CS11Με τη δημιουργία των μοναδικών notebook VAIO CS11, η Sony συνεχίζει να εξερευνά το χώρο, όπου συναντώνται η τεχνολογία και το lifestyle. Το αποτέλεσμα είναι αμιγώς …VAIO: τολμηρά χρώματα, γραμμές που ικανοποιούν τις αισθήσεις, και τεχνολογία που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, τους διασκεδάζει και τους σαγηνεύει.

«Πρόκειται για έναν σύντροφο και όχι για ένα εργαλείο», δήλωσε ο Hidetoshi Takigawa, Marketing Director της VAIO Europe. «Αν θέλετε εργαλεία, υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Αν θέλετε κάτι εξαιρετικό, κάτι προχωρημένο, τότε είστε στο σωστό μέρος. Ένα πολύχρωμο VAIO CS διαθέτει φρεσκάδα, ενώ το στυλ του αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ελκυστικότητάς του. Ωστόσο, το νέο VAIO CS  εκτός από όμορφο, αποτελεί και ένα έξυπνο εργαλείο. Μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του δικού σας lifestyle, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τον ψηφιακό σας κόσμο και να διασκεδάζετε ταυτοχρόνως. Δεν θα το αποκτήσετε απλά, θα το λατρέψετε!»

Στη σειρά CS11 έχει ενσωματωθεί πλήρως η στυλιστική πρόταση. Η χρήση εναρμονισμένων χρωματισμών επεκτείνεται από το περίβλημα μέχρι τη θέση που ακουμπάει η παλάμη και τις εκτεθειμένες επιφάνειες στο εσωτερικό. Όλα είναι σχολαστικά σχεδιασμένα, από τη μορφή κάθε πλήκτρου μέχρι τα ευαίσθητα κουμπιά για τις λειτουργίες Audio/ Video, τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στο χάιδεμα ενός ακροδάκτυλου.

Το αυθεντικό λογισμικό VAIO χρησιμοποιεί πανίσχυρα, εσωτερικά ενσωματωμένα «έξυπνα» συστήματα για να οργανώσει τον ψηφιακό σας κόσμο δημιουργικά, και να σας χαρίσει τη μέγιστη απόλαυση. Το σύστημα «12 Tone Analysis» στο Music Box του VAIO, μπορεί να κατηγοριοποιήσει μια ολόκληρη μουσική συλλογή στο σκληρό σας δίσκο σε 24 «moods», προτείνοντάς σας ένα soundtrack για κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας. Η λειτουργία Movie Story του VAIO χρησιμοποιεί ακόμη πιο σύνθετες μεθόδους -μαζί με το 12 Tone Analysis- για να παράγει υψηλής ποιότητας ταινίες στο σπίτι, οι οποίες όμως δείχνουν σαν δουλειά επαγγελματία. Ταιριάζει τη μουσική που έχετε επιλέξει με τα video clip και τις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια προσθέτει ειδικά εφέ, ομαλή διαδοχή εικόνων για κινηματογραφική αίσθηση και άψογα συγχρονισμένη μουσική. Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες ή κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρονται, χρησιμοποιώντας τα απλά, δυνατά εργαλεία editing και τη δική σας έμπνευση.

Στα VAIO CS11 το video chat δεν είναι…προσδοκία, αλλά πραγματικότητα χάρη στην κάμερα MOTION EYE, η οποία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο της οθόνης. Μπορείτε επίσης, να τραβάτε φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας το αυθεντικό πρόγραμμα VAIO Camera Capture utility. Το λογισμικό αυτό σας επιτρέπει στη συνέχεια να επιλέξετε από μια συλλογή φωτογραφικών κάδρων για να δώσετε στην εικόνα σας στυλ, βάρος ή απλά μια νότα ευθυμίας.

Η ναυαρχίδα της σειράς, το VGN-CS11Z/R διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένο οδηγό Blu-ray DiscTM για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις τελευταίες κυκλοφορίες ταινιών HD στην βελτιωμένη οθόνη X-black LCD με την καταπληκτική ποιότητα εικόνας και τα ζωντανά χρώματα.

Μοντέλο

VGN-CS11Z/R

CPU/Πλατφόρμα

Επεξεργαστής Intel® CoreTM 2 Duo P8400 /Intel® Centrino® 2

Μνήμη

4096MB (2x2048MB)*

Σκληρός δίσκος

320GB

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN 802.11a/b/g/Draft n, Bluetooth & Camera

Οθόνη

14.1″ X-black LCD

WXGA (1280X800)

Οπτικά

Οδηγός Blu-ray DiscTM Combo

Γραφικά

NVIDIA® GeForce® 9300M GS  GPU

Λειτουργικό σύστημα

Windows Vista® Home Premium

* Πιθανόν ένα τμήμα της μνήμης πάνω από τα 3GB να μην αναγνωρίζεται από το λειτουργικό σύστημα.