Το Xperia arc συνδυάζει μοναδική σχεδίαση με την τεχνολογία της Sony και βασίζεται στην πλατφόρμα Android 2.3.


xperia_arc1Η Sony Ericsson παρουσίασε το νέο Xperia arc smartphone που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία της Sony και μια μοναδική εμπειρία multimedia στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android το 2.3. Το Xperia arc είναι το πρώτο από μια νέα γενιά Xperia smartphones που πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στο 2011.


Το πολύ λεπτό και ελαφρύ Xperia arc είναι πάχους μόλις 8,7mm στο λεπτότερο σημείο του και διαθέτει μια μεγάλη multi-touch οθόνη 4,2”. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αυτό το smartphone είναι κομψό και εργονομικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χρήστη.


xperia_arc3Το Reality Display με Sony Mobile Bravia Engine προσφέρει μοναδική οπτική ποιότητα και εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον ο βραβευμένος αισθητήρας της Sony, Exmor R, για κινητές συσκευές με φακό f/2.4 επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας, φωτεινών φωτογραφιών και HD video ακόμα και με χαμηλό φωτισμό. Όλες οι φωτογραφίες και τα HD video μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση μέσω του ενσωματωμένου HDMI-connector.


Το Xperia arc θα κυκλοφορήσει με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android επιτρέποντας την πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Mobile Services καθώς και σε δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν στο Android market.


xperia_arc4Βασικά χαρακτηριστικά
· Λεπτό, ελαφρύ και δυνατό, με τέλεια εργονομία
· Μεγάλη multi-touch οθόνη 4.2” με Mobile BRAVIA Engine για την απόλυτη multimedia εμπειρία
· Sony Exmor R για κινητές συσκευές: για την καλύτερη λήψη φωτογραφιών και video σε χαμηλό φωτισμό
· Φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel και λήψη βίντεο HD
· Android Market™


Το Sony Ericsson Xperia arc θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως σε επιλεγμένες αγορές στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2010 στα χρώματα Midnight Blue και Misty Silver.